上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-4 07:09 PM 發表 查看引用來源
今日值得紀念
因為我回復單身
多謝
你點呀?還好嗎?
有心情就覆我msg啦

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-4 07:09 PM 發表 查看引用來源
今日值得紀念
因為我回復單身
多謝
好好享受單身的快樂

引用:
今日值得紀念
因為我回復單身
多謝
單身快樂

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-4 01:12 PM 發表 查看引用來源
我同R 之後都keep了一段時間,都係不斷玩不斷做,可能佢始終大我幾年,玩到咁上下佢好似認真,不停問我係邊做乜同邊個一齊,但其實我地由始至終無講係咩關係,如果佢係我條佬,我當然被管得好爽,但唔係就真係唔係。 ...
其實呢位係我啲客,唔係同事。如果同事就出事,日見夜見。
呢位男士細我好幾年,靠父蔭,真好,讀蕃書,又唔駛捱,放工可以yo女,啲錢湧住來⋯我係葡萄緊佢

咁個客叫到,話要傾,你都要出去食架啦。去到先知得我同佢,唔係想玩埋下場嘛?一路食佢一路挨近,咁我又無所謂,兩個坐一張檯真係講唔到野。食到一半佢終於忍不住問我係味幾時去過邊間玩,我好衰,我問佢發生咩事,係味有命案?嘿嘿嘿

後生仔始終細,佢忍不住捉我手問個個係味我,係喇係喇,個晚你驚死人唔知你打橙色呔呀!之後佢好似好high,話想去下半場

咁當時氣氛幾融洽,好啦,反正附近大把酒店,梗有一間係佐近,哈哈
火速食完埋單,再火速去七仔買杜記(佢又係傻的,買了兩盒),佢拖住,應該話扯住我去開房

上到房佢一關門就車埋黎,又渣又摷下,咁我都有幫下佢捽同chok
但做了成日野,所以我話沖涼,佢又要痴埋黎,佢鍾意啦。我真係自己沖自己,佢就阻住哂,我洗完胸,佢又話要幫我洗,妖,我直情話,咁你幫我洗唔好煩

細路幫我洗妹妹時好斯文,但洗到我妹妹喊,流了好多淚水。之後佢幫自己洗埋就拉我上床

上床大戰?唔係呀,佢話同我傾心事,原來佢鍾意某個年紀比佢大的,問我好唔好追人,但怕人地介意姐弟戀

追囉,又唔係衰了要切,同都唔關我事,嘿嘿。難得開房,唔係諗住傾到明天嗎?所以我都望住佢再錫落去

佢感覺好小心翼翼,又好顧及我感受,問我會唔會唔舒服,會一路插一路錫我,同⋯佢會奶妹妹!佢捉實我雙手伸到脷仔好入,投了降!然後帶套上陣,男上後入全部賣飛佛

年輕回氣快,佢射完無耐我意猶未盡,所以我含醒佢弟弟再戰,雖然只加了女上無乜花款,但佢識講說話話睇見我對波fing好興奮就放過佢!!

搞完沖身佢上床都要攬我訓,可能幻想我係那位姐姐,哈哈

第二朝佢嗌了早餐等我起身餵埋我食,冧死女!
之後⋯又做了兩次,後入真係嗌到癲哂
沖埋涼訓了一陣就退房

那次後,佢日日都轟炸式搵我,我後來知原來佢鍾意了我,我就係姐姐,頂,所以生意做成我都唔理佢喇

點解買兩盒杜記?因爲希望有殺錯無放過用完唯止.

樓主都幾叻
明白玩還玩,唔可以過火

你無幻想錯,你真係個果姐姐呀:smile_30:

引用:
原帖由 Michael_IOP 於 2017-3-5 09:41 AM 發表 查看引用來源
點解買兩盒杜記?因爲希望有殺錯無放過用完唯止.
但好似仲有少少剩

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2017-3-5 10:21 AM 發表 查看引用來源
樓主都幾叻
明白玩還玩,唔可以過火
你指咩唔可以過火先?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-3-5 10:25 AM 發表 查看引用來源
你無幻想錯,你真係個果姐姐呀:smile_30:
我都無諗過我會係⋯又唔係樣靚,身材更唔係好,更唔可能係溫柔個種!

係噃,我好似無交代反點解係公司見佢佢面紅
根據佢講,唔係我吹水,佢話那晚係第一次落老蘭,我係唯一條女同佢咁多互動⋯同原來我係佢第一個女人,我食了佢第一次
唉,我駛唔駛負責任⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆