上一頁下一頁
發新話題

尋晚老友屋企(2) 177群p 144揸奶119 101 84 78 70,62,56 54 53 45 40 37 32

收藏  |  訂閱
3.0k  577.6k

睇唔到全裸喎, 不過, 都算唔錯.

睇到全裸啦, 真係大肚, 好多人都話有左bb既女人, 好性感喎!

引用:
原帖由 gzola 於 2016-10-20 09:42 PM 發表 查看引用來源
ching, 阿嫂大咗肚你老友冇懷疑 / 起疑心嗎?。。。。
好似無呀。老友仲好開心添,終於有仔生。

引用:
原帖由 veryok 於 2016-10-21 04:47 AM 發表 查看引用來源
睇到全裸啦, 真係大肚, 好多人都話有左bb既女人, 好性感喎!
真係好性感,肚大大、對奶漲漲地個感覺真係好鬼正。

引用:
原帖由 Dickson1990521 於 2016-10-20 10:46 PM 發表 查看引用來源
師兄為什麼確定這個孩子不是你的?
其實我唔確定,但阿嫂話過佢其實都好鐘意小朋友,所以無論邊個係老豆,都唔介意。

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2016-10-20 11:25 PM 發表 查看引用來源

師兄:屌大肚婆感覺如何,有詳細介紹
阿嫂下面果閪好鬼緊,我條野想插入去既時候,都high左阿嫂下體一段時間先入到去。

而阿嫂本來下面有d dry, 但可能恰恰沖完涼,大家都好relax, 所以玩得幾投入。

雖然阿嫂大肚,郁動有d唔方便,但插落去果種快感都幾好high.

伱之前內射多次,有無check 有無事?
有無諗過Dan check ?

Support 請繼續update thx

引用:
原帖由 iedcf 於 2016-10-21 06:58 AM 發表 查看引用來源

阿嫂下面果閪好鬼緊,我條野想插入去既時候,都high左阿嫂下體一段時間先入到去。

而阿嫂本來下面有d dry, 但可能恰恰沖完涼,大家都好relax, 所以玩得幾投入。

雖然阿嫂大肚,郁動有d唔方便,但插落 ...
嫂嫂冇多個月?

大肚婆都搞埋,C兄真係好野~!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆