上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.4k

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-3-18 12:06 AM 發表 查看引用來源

師姐即刻好忙都似……哈哈
唔係呀
我好得閒呀xdd
有無人未睏?xd

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-18 01:38 AM 發表 查看引用來源

唔係呀
我好得閒呀xdd
有無人未睏?xd
你做咩咁夜唔訓。。是否了水吹

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-18 01:38 AM 發表 查看引用來源

唔係呀
我好得閒呀xdd
有無人未睏?xd
做咩未訓呀

睇完Beauty and the Beast,我喜歡多過La La Land。因為迪迪尼片都有開心結局,唔會好似La La Land 咁現實。而且我覺得歌好聽些。

Emma Watson 的 Belle 實在很現代: 讀多了書所以睇唔起男配角老粗,非常驕矜。那自信會吸引人。

不過Emma Watson 唔夠靚,妻子都有同感。我說Mamma Mia 裡面的 Amanda Seyfried好些,妻子說她年紀已不適合,算一算原來已經是九年前了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-18 08:12 AM 發表 查看引用來源
睇完Beauty and the Beast,我喜歡多過La La Land。因為迪迪尼片都有開心結局,唔會好似La La Land 咁現實。而且我覺得歌好聽些。

Emma Watson 的 Belle 實在很現代: 讀多了書所以睇唔起男配角老粗,非常驕矜。那 ...
我好少去睇呢類型的電影,畢竟我認識呢個故事係由於佢係卡通,但今次我就唔知點解會好有興趣去睇真人的演繹,宜家我就聽緊呢套電影的SOUNDTRACK,發覺啲歌都幾好聽,我記得以前張學友都有演過舞台劇,唔知大家有無印象呢?"雪狼湖"都好好睇㗎,要唱歌又要跳舞,又要背台詞,真係唔容易,裏面的歌都好好聽㗎!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-18 08:12 AM 發表 查看引用來源

Emma Watson 的 Belle 實在很現代: 讀多了書所以睇唔起男配角老粗,非常驕矜。那 ...
我完全唔知這是什麼?哈哈!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-18 09:43 AM 發表 查看引用來源

我好少去睇呢類型的電影,畢竟我認識呢個故事係由於佢係卡通,但今次我就唔知點解會好有興趣去睇真人的演繹,宜家我就聽緊呢套電影的SOUNDTRACK,發覺啲歌都幾好聽,我記得以前張學友都有演過舞台劇,唔知大家 ...
雪狼湖,我識啊!嘻嘻...

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-18 10:05 AM 發表 查看引用來源

Emma,講真,我覺得氣質唔夠.係,我係未睇套戲,就係因為女角欠了那點點神韻,吸引唔到我入場.
嗱嗱嗱,如果你講隻獅子呢?我覺得似,但又無理由叫我睇隻動物就會入場架嘛.
咁樣......睇黎最後都係等睇聽晚九點半明珠台多了..........:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-18 09:43 AM 發表 查看引用來源
我好少去睇呢類型的電影,畢竟我認識呢個故事係由於佢係卡通,但今次我就唔知點解會好有興趣去睇真人的演繹,宜家我就聽緊呢套電影的SOUNDTRACK,發覺啲歌都幾好聽,我記得以前張學友都有演過舞台劇,唔知大家 ...
我覺得套戲幾好睇,師姐有興趣就去睇。

雪狼狐,我記得好似有張學友和陳潔儀合唱。不過就冇睇過舞台劇。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-18 10:05 AM 發表 查看引用來源
哈哈,Sam師兄沒有興趣去睇吧。

師兄平時會唔會買飛睇戲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆