上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  32.9k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-16 05:28 PM 發表 查看引用來源
露營

會考完了,大家各散東西。我轉了校,阿0找到了一份工作,T去了讀High Dip. 。那天說起他新交了女朋友。

我:“佢咩樣㗎?”
T:“佢唔算靚,戴眼鏡,個樣得得意意咁啦。”
我:“今個禮拜天氣好, ...
果晚無下文架?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-2-16 11:08 PM 發表 查看引用來源
唔駛唔好意思
辛苦晒你就真
我地又有文睇,又有平台大家一齊吹水
呢柸我敬你既xdd(cheers~~~)
多謝,最緊要大家開心。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-2-16 11:12 PM 發表 查看引用來源
果晚無下文架?
哈哈,嗰晚就沒有了。第二朝就有,你有興趣知嗎?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-16 05:28 PM 發表 查看引用來源
露營

會考完了,大家各散東西。我轉了校,阿0找到了一份工作,T去了讀High Dip. 。那天說起他新交了女朋友。

我:“佢咩樣㗎?”
T:“佢唔算靚,戴眼鏡,個樣得得意意咁啦。”
我:“今個禮拜天氣好, ...
原來數字師兄咁細個就已經溝女咁叻,我好奇想知道,阿O幾時俾師兄食咗呢?嘻嘻~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-2-17 12:06 AM 發表 查看引用來源
原來數字師兄咁細個就已經溝女咁叻,我好奇想知道,阿O幾時俾師兄食咗呢?嘻嘻~~
哈哈,响拍拖嗰一集。
拍拖

我溝女唔叻,應該說很差。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-16 11:38 PM 發表 查看引用來源

Sure la
Haha

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-17 12:19 AM 發表 查看引用來源

哈哈,响拍拖嗰一集。
拍拖

我溝女唔叻,應該說很差。
一啲都唔差喎,再睇番,再回味一下你同阿O嘅第一次,真係好大膽,仲要喺公眾地方喎!一個字"勁",膽量少嘅都唔敢做,佩服~~佩服~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-16 11:38 PM 發表 查看引用來源

呢個係大家想睇嘅重點啊!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-2-17 06:37 AM 發表 查看引用來源

一啲都唔差喎,再睇番,再回味一下你同阿O嘅第一次,真係好大膽,仲要喺公眾地方喎!一個字"勁",膽量少嘅都唔敢做,佩服~~佩服~~
其實女生無話膽唔膽量,只講愛與不愛,被所愛嘅人撻著攪到興烚烚,女人會忘情啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-17 10:04 AM 發表 查看引用來源

其實女生無話膽唔膽量,只講愛與不愛,被所愛嘅人撻著攪到興烚烚,女人會忘情啊!
講得好岩!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆