上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-16 12:15 PM 發表 查看引用來源

HAHA.......用外表取點方便我估我會.但食軟飯,呢樣野好似唔易喎.
係我心裡食軟飯要靚仔,FIT身材,有型高大,有內涵有學識仲要性能力高添.
噢,叻成咁,係唔係唔應該食軟飯呢??
所以想食軟飯真係唔容易,樣好,身材好,學識又要有,仲要性能力好,唔知師兄們係咪已經有好多可以入圍呢?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-16 12:15 PM 發表 查看引用來源
HAHA.......用外表取點方便我估我會.但食軟飯,呢樣野好似唔易喎.
係我心裡食軟飯要靚仔,FIT身材,有型高大,有內涵有學識仲要性能力高添.
噢,叻成咁,係唔係唔應該食軟飯呢??
嗯…

我諗,有什麽人有才華但又搵唔到錢,所以食軟飯會合情合理?

我諗,會是,藝術家,作家之類?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-16 12:55 PM 發表 查看引用來源
所以想食軟飯真係唔容易,樣好,身材好,學識又要有,仲要性能力好,唔知師兄們係咪已經有好多可以入圍呢?
哈哈,我好似冇樣得喎… 都係唔使諗轉行。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-16 10:05 AM 發表 查看引用來源

咁正~~~
如果我屋企嗰個都係咁對我,你話幾好呢,哈哈
有簽名冇錢碼。。。但抬頭不是我的名字。。。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-16 01:38 PM 發表 查看引用來源

有簽名冇錢碼。。。但抬頭不是我的名字。。。
抬頭係無名,現金check,hah

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-16 01:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我好似冇樣得喎… 都係唔使諗轉行。
冇學識冇靚樣冇Fit 爆身型, 幫你諗諗先。

唔係喎,男人靠把口,心靈上可用甜言蜜語攻入她的心。肉體上可用舌攻入敏感地帶令她慾仙慾死再喪失理智

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

唔係喎,男人靠把口,心靈上可用甜言蜜語攻入她的心。肉體上可用舌攻入敏感地帶令她慾仙慾死再喪失理智
哈哈,等我練下死剩把口神功,或者跟Dragon師兄修練摩打嘴…

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-16 01:22 PM 發表 查看引用來源

嗯…

我諗,有什麽人有才華但又搵唔到錢,所以食軟飯會合情合理?

我諗,會是,藝術家,作家之類?
HAHA.........藝術家都有脾氣,點會食軟飯.
作家連自己都養唔掂,轉行好過囉.
唔.......
食軟飯既人.....應該都唔會係妳同我架囉.

但我想問,今時今日,大家又會唔會知道一對夫婦結婚,女方唔使做係好幸福既事,會羨慕呢?
同樣,如果大家知道係男果個唔使做,又好出奇呢?
嗱,假設無病無痛一切正常架下.

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-16 01:51 PM 發表 查看引用來源

HAHA.......呢樣真係反而睇女方受唔受.男人口花,唔出奇,而家有好多apps好似方便左.
但我認為,把口得,個樣真係要配合埋先正.
我俾妳吳彥祖同阿BOB讚妳靚,妳邊個受落D呢度就係分別.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-16 02:00 PM 發表 查看引用來源

HAHA.........藝術家都有脾氣,點會食軟飯.
作家連自己都養唔掂,轉行好過囉.
唔.......
食軟飯既人.....應該都唔會係妳同我架囉.

但我想問,今時今日,大家又會唔會知道一對夫婦結婚,女方唔使做係好幸福既事, ...
唔使做梗羡慕!

妻子午睡時都和貓一起睡,我就話最好叫貓貓去賺錢,我午睡… 諗下都好
開心。不過都係諗下就好,我其實都幾鍾意做工。

我又見過有爸爸全職照顧子女,因為媽媽人工高。這樣當然引來背後評論。不過我和妻子討論,都覺得這個爸爸很叻,很硬淨。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆