上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  35.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-15 04:49 PM 發表 查看引用來源

其實後生都要keep,我見我有啲同事唔係年紀大,但無keep(定係衣著都有好大因素)無好好咁打理自己,真係可同實際年齡爭好多架
又係搬金句時間:
沒有醜女人,只有懶女人

真係講得好啱

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-15 02:14 PM 發表 查看引用來源

所言甚是啊!
師兄要唔要我地私底下分好先??:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-15 04:05 PM 發表 查看引用來源

師兄你實係教詠春啦
師妹我除左詠春仲有好多長處既...........:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-15 05:03 PM 發表 查看引用來源

又係搬金句時間:
沒有醜女人,只有懶女人

真係講得好啱
完全是真的!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-15 04:07 PM 發表 查看引用來源

唔止女人錢易賺,女人話事嘅小朋友錢仲易賺
宜家小朋友興趣班好似每人都三,五千起錶咁……樂器兩樣,奥數,游水,英文……諗起都驚驚

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-15 04:30 PM 發表 查看引用來源

我其實是由實用性出發。沒有想過身份那些。

唔使用自己錢係咪會開心啲?
師兄都好錫太太呢.講真,我完全無附屬卡呢回事添喎,HAHA..........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-15 05:16 PM 發表 查看引用來源

師妹我除左詠春仲有好多長處既...........:smile_13::smile_13:
仲有乜長處?俾你慢慢講,sell下d師姐

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-3-15 05:17 PM 發表 查看引用來源

宜家小朋友興趣班好似每人都三,五千起錶咁……樂器兩樣,奥數,游水,英文……諗起都驚驚
所以養個細路好襟計

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-15 05:22 PM 發表 查看引用來源

仲有乜長處?俾你慢慢講,sell下d師姐
HAHA.......有架有架.
講外型,我似宋仲基既單眼皮,係,係單眼皮.
當見靚女時,可以變到彭于晏既雙眼皮,約3秒.
至於其他.......通渠可以搵我啦,哦?好少會去學係唔係?唔緊要,俾我再諗諗,HAHA........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-15 05:51 PM 發表 查看引用來源
HAHA.......有架有架.
講外型,我似宋仲基既單眼皮,係,係單眼皮.
當見靚女時,可以變到彭于晏既雙眼皮,約3秒.
至於其他.......通渠可以搵我啦,哦?好少會去學係唔係?唔緊要,俾我再諗諗,HAHA........
我諗到,我諗到。之前我諗個氹女班實在唔受歡迎,轉一轉,開個氹人妻班。

例如教小朋友環保,响屋企花樽度或者媽咪收咗一百支玫瑰,摘下啲花瓣鋪响床度…
又或者每月第一日寫張咭講我愛你…
又或者適當時候講一下,我有錢請你過日本…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆