上一頁下一頁
發新話題

回憶總是美好的⋯

收藏  |  訂閱
315  16.7k

睇完文,有種現塲一樣嘅感覺👍🏼

然後,我同R成為情侶⋯應該係
除了床上好夾,生活上同想法都好夾,所以好開心又好性福,當然,我地都之後搞了好多好多次,3盒0.03已經又換了好幾盒0.03

我不嬲都好肥,但我自小好鍾意玩水
所以之後R帶我去長隆玩水⋯
當時已經夏天了
我只有星期六日放假,所以只可以星期六日去⋯好多人

題外話:大陸啲女都幾得,啲bikini件件都托胸托上喉嚨,我唔信多大波妹多到咁!!

我一早提過,R爆肌又高,所以好多女昅
我又肥又短,但我仲死剩一對胸器,所以我都得到啲男人色淫淫眼光同女人葡萄同想殺我的目光

但我好低調,我有著吊帶同褲仔,不過,波隙都唔抵得伸出黎曬太陽姐

R見我著衫,佢問我做乜唔除,玩水做乜著咁多⋯佢睇唔清楚我對波
你唔係一早同佢地好熟嗎?哼
佢又話要幫我搽防曬,要搽埋波波入面
所以未落水,佢搽防曬都搽到我濕哂

好多人要排好耐隊
開始時我地都排得正正常常,但排得耐好攰好熱我都揩身揩勢,望到啲大陸妹想殺我的目光,我笑了
我不斷報以勝利者的笑容,心諗你地收皮啦,R唔止爆肌,碌燃都爆粗,不過主人是我,呵呵呵
事後講,R話好多大陸仔昅我對波,但我無見到,唔係的話⋯你估我會點呢?

有啲游戲要拎大水泡行好高樓梯,R都唔畀我拎,好man,所以我到咁上下都送波餅畀佢補充體力⋯其實私心講,全身濕企得高又吹風真係有啲涼,我用R肉體取暖,同扮唔覺意揩下小R⋯你懂的

頂,又有啲遊戲唔畀我著背心玩,那個好似大喇叭就其中之一
無計,我除衫囉!但明明好多人都有著衫玩,R好衰,佢話大陸仔自己想睇所以要我除⋯

因為一隻艇坐好多人,同女一齊玩我無問題
但有個係一隻船坐六至八個,除了我,計埋R成隻船都係男人!

玩時我隻船好靜,因爲我唔鍾意對波fing,偏偏佢fing緊,其他船員,包括R一齊望住我對波,但畀啲唔識的視姦,我唔鍾意
其實我好唔開心⋯落了船我真係無聲出,R知我乜料,佢攬住我話⋯
頭先好好睇,你對波好靚,你見唔見我地隻船啲大陸仔硬哂??

我根本全程望住自己,邊會留意人地有無硬!但我笑了,我問R,咁你呢?
佢真係好衰,佢答佢咁易硬咁點餵得飽我!不過佢以後要開燈同日頭同我做多啲!唔會再畀我熄燈

好pk,但我笑了

每次打完⋯我都濕哂

師姐你咁講真係令人好想睇你對胸器 哈

引用:
原帖由 kenklchan 於 2017-3-1 08:57 AM 發表 查看引用來源
師姐你咁講真係令人好想睇你對胸器 哈
C有突而D不足

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-1 08:42 AM 發表 查看引用來源
每次打完⋯我都濕哂
每次睇完。。我都硬晒

有C未到D, 你好勁.

引用:
原帖由 cmc001 於 2017-3-1 09:30 AM 發表 查看引用來源

每次睇完。。我都硬晒
每打一次都回味一次,都濕一次同高潮一次

引用:
原帖由 chung_die_you 於 2017-3-1 09:20 AM 發表 查看引用來源

C有突而D不足
大陸的確多身材好的女,一山還有一山高

引用:
原帖由 7boy04 於 2017-3-1 09:59 AM 發表 查看引用來源

大陸的確多身材好的女,一山還有一山高
師兄似乎食唔少

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆