上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-13 10:19 AM 發表 查看引用來源

師兄努力啊!大家都會支持你啊!
會啊.
尋日話說我想起跑,正當拉多下筋時,有個女仔從後就向前跑,我就好招積諗住讓佢跑多陣我先起步.
讓左大概廿秒我就跑,我先發現,個女仔平均步速比我仲快,果度係公園黎既當300米後,我直情唔見左佢.
至此,我同自己講..................我一定一定要努力:smile_22::smile_22今次呢D真係名副其實尾燈都見唔到)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-13 10:12 AM 發表 查看引用來源

南丫島凍唔凍?

昨天行街,妻子就羽絨legging,不過又見到個少女拍拖,露膊加短裙。實在唔知道是凍定熱... 哈哈。
噚日對我嚟講就算熱,又濕又熱,真係熱死我~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-13 10:14 AM 發表 查看引用來源

希望你有早餐食啦。
剛剛有個秘書俾咗條加頓瑞士卷我,不過我就未食,或者留番今晚做晚餐啦~~~~哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-13 10:16 AM 發表 查看引用來源
大家早晨.
尋日去左南Y島拜山,之後再出返黎下午跑步.
唔計回氣行,當中跑左4.2KM,而最後跑既800米係4:18秒.
距離目標仍遠呢,HAHA~~~~

另外,小弟應知點解肩頸位痛了,因為我最近做一個新既訓練腹肌同人魚線動作,會 ...
唔服無咩努力啲,多啲練習囉,但係就小心整親手,唔係就手尾長㗎啦!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-13 10:27 AM 發表 查看引用來源
昨日都要羽絨咁誇張?昨日係濕度高辛苦
但有風跑落就唔覺
妻子怕凍,不過而家啲薄羽絨很輕,其實都唔係好凍先著。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-13 10:21 AM 發表 查看引用來源

唔凍,但超大風,正到不得了.師兄可去,感覺一流.
我尋日都短袖衫跑步,以為都叫唔怕凍,點知迎面而黎有2個女仔著背心跑,係,佢地係更唔怕凍既.但師兄唔好問我佢地幾大,因為........我跑到尾聲時佢地先出現,而果時,我 ...
師兄努力。 有個目標,然後去實現,好爽。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-13 10:40 AM 發表 查看引用來源
剛剛有個秘書俾咗條加頓瑞士卷我,不過我就未食,或者留番今晚做晚餐啦~~~~哈哈
或者早啲食午餐… 哈哈。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-13 10:35 AM 發表 查看引用來源
噚日對我嚟講就算熱,又濕又熱,真係熱死我~~
春天又真係濕。今日好大霧。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-13 10:15 AM 發表 查看引用來源

如果依家仲未食,會餓死我了!
哈哈哈
睇黎大家都好早返工
而我,嗯~~~起身啦
唔好再懶床啦xdd

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-13 11:19 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈
睇黎大家都好早返工
而我,嗯~~~起身啦
唔好再懶床啦xdd
嘩,瞓到自然醒好正!然後去食個brunch… 哈哈。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆