上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.9k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-11 09:34 PM 發表 查看引用來源
我嗰邊朝早多人,但我又唔願早起身。
考慮下加個沖涼前幾分鐘運動,我覺得唔錯。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-11 09:11 PM 發表 查看引用來源
我反而喜歡有人一起做,同師奶朋友做yoga,落街行又會捉埋老公
兩個人夜晚行好正! 之前我地住市區對面有個運動場,都會和妻子去散步,行下傾下,很開心。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-11 09:33 PM 發表 查看引用來源
我仲有好多野堅持。堅持每晚bed time story,堅持工作幾多都要回家食飯,堅持只要我放假,細路沖涼屎片自己做同埋同佢地一齊玩,唔係帶佢地落去而係一齊玩。

我無堅持自己興趣如彈琴,夾band,籃球,行山,睇書 ...
和小朋友玩是很值得的堅持。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 09:59 PM 發表 查看引用來源

你啱啱開始慢跑,不如試一排再看看效果。
都會試一排消脂慢跑既,希望有效果
最想提高心肺功能,今日試慢跑,跑快少少都已經爆左心跳
其實都係一個提示是小心身體

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-11 09:33 PM 發表 查看引用來源

我仲有好多野堅持。堅持每晚bed time story,堅持工作幾多都要回家食飯,堅持只要我放假,細路沖涼屎片自己做同埋同佢地一齊玩,唔係帶佢地落去而係一齊玩。

我無堅持自己興趣如彈琴,夾band,籃球,行山,睇書 ...
師兄係廿四孝爸爸同老公!
當人重視嗰樣野,就自然能夠堅持。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 10:02 PM 發表 查看引用來源

考慮下加個沖涼前幾分鐘運動,我覺得唔錯。
例如有咩運動?師兄請指教

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 10:06 PM 發表 查看引用來源

兩個人夜晚行好正! 之前我地住市區對面有個運動場,都會和妻子去散步,行下傾下,很開心。
我同老公行時唔會傾計,因為都各自聽歌,有時又一前一後,但我鍾意有個companion一齊嘅感覺。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-11 04:10 PM 發表 查看引用來源

師兄,我見過有位爸爸,佢覺得好型架,佢背心,黑超再cap帽去抱BB,堅型.
其實你係唔係見到「型爸」呀?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-12 12:59 AM 發表 查看引用來源

其實你係唔係見到「型爸」呀?
cat姐今日有冇做gym呀?

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-10 11:05 PM 發表 查看引用來源
今日真係超忙,宜家先準備收工,點知一上嚟就已經飛過十幾頁,真係追都追唔切:')
仲見到你哋吹得好開心添,睇到都忍唔住笑。
我冇上來兩日,一check post 真係嚇一嚇,咁多頁要追

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆