上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.8k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 08:41 AM 發表 查看引用來源

哈,師妹咁易暈,做番多啲運動好喎...
數字兄所指的是床上運動嗎?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 08:41 AM 發表 查看引用來源

做做做
今晚即做先xdd

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-11 08:07 AM 發表 查看引用來源

Dragon兄,小弟今日先跑為敬。

Distance: 10.3k
Time: 58mins
Avg pacing: 5:2x mins/km
HR Avg: 16x per min
Calories:8xx kCal

等你報告 加油!

完。
Xdd

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-11 08:07 AM 發表 查看引用來源

Dragon兄,小弟今日先跑為敬。

Distance: 10.3k
Time: 58mins
Avg pacing: 5:2x mins/km
HR Avg: 16x per min
Calories:8xx kCal

等你報告 加油!
你個HR可以咁低既?
我另外有個問題就係,我好易扯到好高HR
我跑到6:5x pacing時HR已經18x以上。仲要我無你咁長距離,都唔知點搞呢到好

引用:

數字師兄,如果joseph師姐咁健康,啲師兄點會有機會扶住J師姐上床喎!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-11 08:58 AM 發表 查看引用來源

其實我以前份人好燥,曾經犯過同樣錯誤,俾我大姨鬧到我反艇,說我唔顧自己,都要顧及妻兒的安全啊!哈哈!
有咗小朋友,真係好多嘢都好唔同,就算自己唔食,小朋友都要食,寧願自己受傷,都唔希望老婆仔女會有事。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-11 09:34 AM 發表 查看引用來源

數字師兄,如果joseph師姐咁健康,啲師兄點會有機會扶住J師姐上床喎!
其實可能好健康,只不過是扮頭暈,嘻嘻!女人想男人關心,莫過於就是詐病啊!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-11 08:43 AM 發表 查看引用來源

我見落緊雨,個地濕住去跑係咪會跑慢啲呢?
我呢邊無落雨啊!如果落雨就偷懶唔跑了。

你可以問問有無師姐濕住跑。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-11 09:28 AM 發表 查看引用來源

完。
Xdd
做運動呀

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-11 09:36 AM 發表 查看引用來源

有咗小朋友,真係好多嘢都好唔同,就算自己唔食,小朋友都要食,寧願自己受傷,都唔希望老婆仔女會有事。
人從錯誤之中去成長,最重要學懂知錯能改啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆