上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  33.0k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

通常去探險… 即係去試下新餐廳。不過最近失望居多。啊,仲未去Dragon師兄介紹嗰間。嘻嘻。
而家生意難做,好多小店好多時都會一年度就轉,師兄有時間去啦,HAHA,因為我都無去了,唔知間店仲係唔係度呢~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-21 11:04 AM 發表 查看引用來源

通常去探險… 即係去試下新餐廳。不過最近失望居多。啊,仲未去Dragon師兄介紹嗰間。嘻嘻。
快啲去下啦!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-21 11:07 AM 發表 查看引用來源

拳頭硬呢?
我真人好斯文,拳頭一啲都唔硬啊!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-21 11:09 AM 發表 查看引用來源

拳頭硬係好事嚟喎。有乜嘢著咗會拳頭硬呢? … 哈哈哈。
發現老婆有外遇?但都唔應該訴諸武力啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-21 11:19 AM 發表 查看引用來源

HAHA,講真,小鳥依人,應該10個男人9個愛,但撞鬼我又唔係特別buy遮.
師兄你又like唔like先?HAHA.......
以前唔Like,因為大多都是,但現在我隻如狼似虎,令我今天都會有啲憧憬,哈哈!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-2-21 11:20 AM 發表 查看引用來源
貓好易妒忌,同鍾意爭寵
其實女人都好似
哈哈,狗都會爭寵,仲會有可憐的目光...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-2-21 11:43 AM 發表 查看引用來源
而家生意難做,好多小店好多時都會一年度就轉,師兄有時間去啦,HAHA,因為我都無去了,唔知間店仲係唔係度呢~
等我的起心肝先!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-21 12:42 PM 發表 查看引用來源
發現老婆有外遇?但都唔應該訴諸武力啊!
嘻嘻,唔知問題會唔太敏感,你發現另一半行為反常,好似忽然注意外表,有時神神秘秘...

你首先會做什麼?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-2-21 12:44 PM 發表 查看引用來源
以前唔Like,因為大多都是,但現在我隻如狼似虎,令我今天都會有啲憧憬,哈哈!
Sam 師兄嘅努力有沒有回報呢? 哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-2-21 01:46 PM 發表 查看引用來源

哈哈,狗都會爭寵,仲會有可憐的目光...
會架會架
我知道有d寵物仲會同初生bb爭寵tim

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆