上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.7k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-10 11:45 AM 發表 查看引用來源

Give me 55555!
佢真係好得,正過d oppa
好正!仲要有種書卷味,唔係純老粗型
好正!好正!好正!
(重要的事要講三次)

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 11:51 AM 發表 查看引用來源

好正!好正!好正!
(重要的事要講三次)
Yes exactly! 形容得好啱!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-10 11:51 AM 發表 查看引用來源

好正!好正!好正!
(重要的事要講三次)
Hahaha⋯好明顯⋯彭生係男神
咁我要搵佢d相望下
咦⋯原來我一直都有follow佢insta㗎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-10 11:25 AM 發表 查看引用來源

師兄好man
HAHA,師妹妳入黎呢度就啱,我地呢度個個都好man架.
我地幾個師兄仲成個滴住黎米奇老餅咁添.
型爸就似米奇啦,因為佢周身都有老鼠仔嘛.
Sam師兄似Donald啦,因為鴨咁多女仔鐘意嘛.
數字兄就似狗啦,嗱嗱嗱,唔好誤會,係叫高飛果隻喎,意即令女人見到數字兄隻XX都會high到高飛,
其實仲有個degree師兄架,但.....但佢覆女仔架喳,所以我形容唔到佢住~~~~

引用:

好正!好正!好正!
(重要的事要講三次)
HAHA,請問妳地有無睇佢既激戰同破風呢,佢又真係型到犯晒規既.
佢有個3間牌廣告撩人鬥跑,又係好型.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-10 11:59 AM 發表 查看引用來源

數字兄就似狗啦,嗱 ...
呢樹咁令人樂而忘返,我成日入嚟會俾人炒啦,我仲要找數寫埋個update...

原來呢樹係廸廸尼,唔怪得人氣高企啦!
咁dragon師兄你一定係女兒心中嘅Iron man啦!

Degree師兄,又真係未見過喎,好神秘

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-10 11:48 AM 發表 查看引用來源

嘩果然係好爸爸好man呀!
HAHA,妳誤會嘞,我家陣就係跑唔郁,求教緊型爸train我.:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-10 12:11 PM 發表 查看引用來源

HAHA,請問妳地有無睇佢既激戰同破風呢,佢又真係型到犯晒規既.
佢有個3間牌廣告撩人鬥跑,又係好型.
點止呢兩套
匆匆那年都睇埋
再加寒戰1、2

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-10 11:59 AM 發表 查看引用來源

笑C我,服哂!

引用:
XX 是耳仔嗎... ? 哈哈。

我都要開工寫露營篇下集... 嘻嘻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆