上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.6k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-3-9 09:50 PM 發表 查看引用來源

Doubling師姐,你睇吓型爸幾欣賞你對燈,嘻嘻~~~
Give師姐, 我有好多燈㗎喎, 床頭燈,水晶燈,紅線燈-,仲有就係登登登登登

唔知型爸要邊款呢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-3-10 12:55 AM 發表 查看引用來源

我有2個女,大女學跆拳既.有時咪同佢玩下囉.
我呢,就學詠春既.佢鐘意睇我操拳.咁細果位大帝,佢就2仔底,咩都死跟既.
好多時我地就會係屋企咩都玩囉.最興就係講下故事佢地再跳下舞.
其實一定要同佢地盡放,因為我 ...
明白晒
你玩咩詠春⋯睇左葉問所以玩?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-10 09:08 AM 發表 查看引用來源

Give師姐, 我有好多燈㗎喎, 床頭燈,水晶燈,紅線燈-,仲有就係登登登登登

唔知型爸要邊款呢
咁多款,好難選擇....要晒佢啦!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-10 08:44 AM 發表 查看引用來源

唔好呷醋,我會心痛……
你見到早餐苟姑娘,緊張到心痛?
唔駛擔心⋯我幫你⋯比我打幾下會舒服好多

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-3-10 09:11 AM 發表 查看引用來源

咁多款,好難選擇....要晒佢啦!
要晒?怕佢到時見到燈都怕喎⋯我孭飛唔起喎

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 08:19 PM 發表 查看引用來源

What is大大女呢?
你所謂既虎虎囉

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-10 09:12 AM 發表 查看引用來源

你見到早餐苟姑娘,緊張到心痛?
唔駛擔心⋯我幫你⋯比我打幾下會舒服好多
點打呢?打邊到呢?打啲識飛嘅係咪會最舒服呢?嘻嘻...

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-10 12:55 AM 發表 查看引用來源

是啊。晚飯時候我們多數會擺開手機和tablet,只聊天。是一天中輕鬆享受的時。
好耐之前已知你倆口子是這樣啊!
好唔錯啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-10 09:30 AM 發表 查看引用來源

你所謂既虎虎囉
又係喎!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-10 09:08 AM 發表 查看引用來源

唔知型爸要邊款呢
一講就講床頭燈……知你preference啦ling師姐。

好啦!就睇你盞床頭燈先啦! XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆