上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

其實男女都可以好難招呼囉,哈哈!

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。

我有小朋友啦。
呢樣真⋯不過當女人狠下心腸⋯都唔惹少

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 02:25 PM 發表 查看引用來源

除晒衫等緊。導演去左同燈光哥哥casting.....
你講到導演咁大食㗎⋯唔係..係應該咁認真去casting

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:49 PM 發表 查看引用來源

但我唔靚仔,係咪一定要做打燈呢?
XDDD
師兄你唔係實力派咩?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:58 PM 發表 查看引用來源

顛婆已經變ed (哭)

我兩個都小學了,所以先變癲婆
功課默書測驗考試
一樣接一樣⋯

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 03:21 PM 發表 查看引用來源

我都嚴,出發點係為佢地好,但最近都反思緊咁做係咪洽當。
我只能說,因材施教。有d孩子能夠坐得定,受谷既,咪谷。有d孩子喜歡活動學習既,咪俾佢從體驗中學習。

但你會反思,我覺得態度十分值得嘉許。

教仔我有少少心得,老婆辛苦,兩個細路d屎尿屁玩讀書我都有點心得既。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 03:00 PM 發表 查看引用來源

做演員最緊要咩? 好戲!
借本史坦尼斯拉夫拉基既《演員的修養》過你望望。
我係一個專業既打燈,咪同我爭 XD
點專業法先?咪淨係識拎住碌⋯燈⋯周圍走喎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 03:04 PM 發表 查看引用來源

你有去過我間鋪㗎,知我早排同老公幾惡劣啦
最緊要最後有改善
加油呀師姐

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-9 03:25 PM 發表 查看引用來源

師姐得閒可以幫自己按下黎睇下咩位會按得舒服
個人覺得後尾枕、肩同雞翼位按完會舒服好多
都有自己按下,但比較難就位同用力。我有嘗試去教下老公,但佢按按下都係去左咸濕,哈哈。所以我間中都會出去俾人按。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-9 03:31 PM 發表 查看引用來源

點專業法先?咪淨係識拎住碌⋯燈⋯周圍走喎
哇!乜你咁講。

我最尊敬d日日拎住兩盞大燈不辭勞苦風雨不改都堅持用佢地兩盞大燈照耀大地既女士。

雖然有大有細,但無論幾多火都好,我都好尊敬佢地。肅然起敬。

引用:
原帖由 doubling 於 2017-3-9 03:26 PM 發表 查看引用來源

呢樣真⋯不過當女人狠下心腸⋯都唔惹少
女人一變左心,點掹都無用

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆