上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:58 PM 發表 查看引用來源

顛婆已經變ed (哭)

我兩個都小學了,所以先變癲婆
係咪俾d功課搞到顛?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:51 PM 發表 查看引用來源

你哋呢幾句說話,忽然令我想起菠蘿和大堤以前經常話邀請我做觀眾,係果個post我仲識到她,還為她寫了篇“50分的情人”!
點解我唔明師兄你講緊咩既

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:56 PM 發表 查看引用來源

香港男人都唔易做,你早前無睇師兄分享的圖片嗎?
咩圖片呢請問?介紹下好喎

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 03:04 PM 發表 查看引用來源

你有去過我間鋪㗎,知我早排同老公幾惡劣啦
而家有好轉就好好啦,有進步有改善

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:34 PM 發表 查看引用來源

我叫朋友教我肩頸背,因為老公通常都係呢幾個位最攰,而我朋友就係工聯會學完,再係出面讀緊個pro d既課程。

想兩夫妻按下增加情趣,工聯會應該ok。不過師兄學完,最終目的都會變成咸濕吧?哈哈
男人就是這樣啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 03:01 PM 發表 查看引用來源

點解我唔覺�?
你一定係用錯方法喇

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 03:03 PM 發表 查看引用來源

真係想學Tantric massage或者d sensual d既。主要都係睇tube8學 XD
呢d就真係唔知去邊樹學啦,哈哈

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。
鬼叫你啲女人喜歡聽“美麗的謊言”啊!男人都係被迫講大話,正如你經過悉心打扮之後,忽然問另一半你靚唔靚?癈話∼∼∼唔通佢會話你唔靚咩?哈哈!
死,講完呢句,唔知會唔會變成衆矢之的呢?XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 03:04 PM 發表 查看引用來源

係咪俾d功課搞到顛?
係呀,放工返到去仲要跟功課,好難唔癲

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:51 PM 發表 查看引用來源

你哋呢幾句說話,忽然令我想起菠蘿和大堤以前經常話邀請我做觀眾,係果個post我仲識到她,還為她寫了篇“50分的情人”!
咦,我有少少印象喎
係咪從此師兄就隱居唔再pm人,昨日講左呢樣野就係咁而起?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆