上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.4k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 02:38 PM 發表 查看引用來源

同意。付出了最珍貴的青春,自由,肚皮,訓覺既時間,同接受變顛婆既危機 XD

小朋友幾大? 我個都上小學啦。
顛婆已經變ed (哭)

我兩個都小學了,所以先變癲婆

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-9 02:05 PM 發表 查看引用來源

點會呢,Sam師兄一直都响度,不過作為男主腳忙得滯,休息下,所以導演先想搵燈光師客串…
數字兄竟然出賣我?
哼..哼哼...

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 02:42 PM 發表 查看引用來源

一定會變咸濕。

我唔去按摩的。我老婆在會所按完肩頸返上來教返我點按。咁我又自創按下頭,腳,跟住又返返上「頭」……
咁師兄唔駛出去學啦,自創一套型爸按摩法,重點在於最後都係變咸濕,哈哈

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:49 PM 發表 查看引用來源

但我唔靚仔,係咪一定要做打燈呢?
XDDD
做演員最緊要咩? 好戲!
借本史坦尼斯拉夫拉基既《演員的修養》過你望望。
我係一個專業既打燈,咪同我爭 XD

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

其實男女都可以好難招呼囉,哈哈!

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。

我有小朋友啦。
點解我唔覺嘅?

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 02:23 PM 發表 查看引用來源

跪求請教,師姐有咩途徑學?
小弟有幫老婆按,但亂按一通,最後都變左咸濕。XD
我都有幫虎虎按,仲要一邊按,一邊頂下佢,哈哈!

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 03:00 PM 發表 查看引用來源

咁師兄唔駛出去學啦,自創一套型爸按摩法,重點在於最後都係變咸濕,哈哈
真係想學Tantric massage或者d sensual d既。主要都係睇tube8學 XD

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-9 02:46 PM 發表 查看引用來源

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。
係囉,女人咁易氹,男人點可以偷懶唔氹下

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 03:03 PM 發表 查看引用來源

係囉,女人咁易氹,男人點可以偷懶唔氹下
哈哈
講得好好呀

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-3-9 02:48 PM 發表 查看引用來源

我又懂???????
哈哈哈!
你有去過我間鋪㗎,知我早排同老公幾惡劣啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆