上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#12 --- <青蔥歲月續> [email protected] - 更新26/3 p.167

收藏  |  訂閱
3.0k  34.3k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

其實男女都可以好難招呼囉,哈哈!

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。

我有小朋友啦。
同意。付出了最珍貴的青春,自由,肚皮,訓覺既時間,同接受變顛婆既危機 XD

小朋友幾大? 我個都上小學啦。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:34 PM 發表 查看引用來源

我叫朋友教我肩頸背,因為老公通常都係呢幾個位最攰,而我朋友就係工聯會學完,再係出面讀緊個pro d既課程。

想兩夫妻按下增加情趣,工聯會應該ok。不過師兄學完,最終目的都會變成咸濕吧?哈哈
一定會變咸濕。

我唔去按摩的。我老婆在會所按完肩頸返上來教返我點按。咁我又自創按下頭,腳,跟住又返返上「頭」……

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 02:20 PM 發表 查看引用來源

其實男女都可以好難招呼囉,哈哈!

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。

我有小朋友啦。
女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。<<<超岩聽
其實女人都幾易呃(哄)
Hahaha

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 12:15 PM 發表 查看引用來源

無辦法啦,想佢開心嘛,你懂的
我又懂???????
哈哈哈!

引用:
原帖由 型爸 於 2017-3-9 12:15 PM 發表 查看引用來源

喂喂,其實我做打燈架炸! 你地唔好以為生得靚仔就一定做演員先得架!
但我唔靚仔,係咪一定要做打燈呢?
XDDD

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 12:16 PM 發表 查看引用來源

咁我做觀眾啦,坐定定有得睇,正!哈哈
你哋呢幾句說話,忽然令我想起菠蘿和大堤以前經常話邀請我做觀眾,係果個post我仲識到她,還為她寫了篇“50分的情人”!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-3-9 12:51 PM 發表 查看引用來源

咁都俾你知道。我靜雞雞話你知,我除咗係攝影師助手,仲借出埋場地㗎… 哈哈。
唔洗俾錢租場地?我想當男主角啊!XD

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-9 02:24 PM 發表 查看引用來源

女人,只要俾到關心同愛佢,佢就會死心塌地咁付出,幾辛苦都無所謂。《好中point!!
所以女人其實好易氹,各位師兄想日子過得快樂,記得多d氹下另一半。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-3-9 01:33 PM 發表 查看引用來源

現代人妻唔易做呀!
香港男人都唔易做,你早前無睇師兄分享的圖片嗎?

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-3-9 01:47 PM 發表 查看引用來源

做乜唔預sam兄
我覺得一定要有sam兄份xd
又關我事???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆