上一頁下一頁
發新話題

試身室識到SP P.3,5,8,14,29

收藏  |  訂閱
509  92.1k

試身室識到SP P.3,5,8,14,29

小妹第一次打文,請師兄師姐多多包含:smile_44:
----------------------------------------------------------
事情發生兩個月前
有日放工經過一間女裝鋪見條連身裙幾靚,但因為趕住食飯望左兩眼就急急腳咁走了。
過左幾日收工見得閒就中左入去睇睇,一拎條裙上手先知原來係大露背,雖然係貼身長裙,但側邊開叉到大脾位咁。
當小妹猶疑緊(自知身材一般)既時候,一把男聲好溫柔咁話:「有試身室架呢到,不如試左再決定啦。」
一望過去,原來係個男店主,樣子陽光有D肌肉咁,於是我就入左試身室試裙了。
個試身室係間鋪既角落位,只係用塊長布拉埋,冇門冇鎖的。
咁着完後,照左陣鏡就聽到男店主問:「着好未啊?我入黎幫你睇睇丫,因為會幫你改埋個尺寸。」
咁我嗯左聲佢就拉開簾入黎,入面空間好細,佢面對住我低頭度緊個衣領位(有D鬆,一烏身就走光),FEEL到佢D呼吸噴晒落我塊臉到我就好唔爭氣咁面紅了。
之後佢話着呢D裙就唔帶BRA的,因為露背會睇到BRA扣,叫我除左個BRA再叫佢入黎。
我除完之後,又驚驚地一直冇出聲叫佢,佢好似識讀心術咁話:「我地做呢行要好專業,唔會諗其他野。」咁我就叫左佢入黎了。
佢叫我背住佢,佢整返好綁頸條繩,期間佢掃到我條頸,我震左震咁唔左聲:smile_35:之後竟然聽到佢笑左笑。
跟住佢板返我面對住佢,教我撥返D胸肉去中間先會好睇,我做左幾次佢都話唔岩,跟住佢繞到我身後,好似從後攬住咁,伸左隻手入我胸到,用手掌好溫柔咁揸住個胸扥返正。我當時怕醜到低頭閉埋眼,佢扥高我個頭係我耳仔邊話:「望住塊鏡,如果唔係你學唔識……」又幫我撥埋另一邊胸,我忍唔住咁呻吟左聲
搞掂後,佢笑住同我講:「可以換返衫喇,我幫你改返短少少,你過兩日黎拎丫。」
之後大家交換左電話,一直都有傾下計。

點知去拎衫時……發生左進一步關係
留下次再打

------------------------------------------------------------------
part 2-p.3
part 3-p.5
part 4-p.8
part 5-p.14
part 6-p.29

繼續寫埋佢啦,好想知道發生乜事,在店舖搞掂左……

等小妹再出文~加油
諗起以幫ex著d難著衫都會手多

咁又冇咁猖狂

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-2-20 12:39 PM 發表 查看引用來源
等小妹再出文~加油
諗起以幫ex著d難著衫都會手多
哈哈通常都係熱戀時先會
老夫老妻左眼尾都唔望下你

呢個故事真係引人入性

佢托波入衫咁熟手,看來唔係第一次

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-2-20 12:47 PM 發表 查看引用來源
呢個故事真係引人入性

佢托波入衫咁熟手,看來唔係第一次
我都有咁問過,佢都好老實話有幫其他客咁做過。:smile_35:

咦?幾特別嘅經歷,留名先

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-20 12:55 PM 發表 查看引用來源

我都有咁問過,佢都好老實話有幫其他客咁做過。:smile_35:
唔知佢個人係點,但你估條裙係唔係道具呢?

隻手入我胸到,用手掌好溫柔咁揸住個胸扥返正
甘做唔怕比人叫非禮?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆