上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.9k

pls

[quote]原帖由 Timbuktu 於 2016-6-28 04:36 PM 發表 查看引用來源
呢排天氣真係好熱,最啱做咩?梗係出海啦。有ching問我條女有冇著bikini, 各位brother真係行運啦。因為回流咗香港咁多年,我條女基本上淨係喺香港著過一次bikini, 除咗去旅行喺外國之 ... [/quot

C hing can u pm the orginal pic to me pls

引用:
原帖由 issa520 於 2016-8-5 03:50 PM 發表 查看引用來源

唔係呢啲,我反而重鍾意佢而家咁樣保留住純情嘅一面,如果變到好似淫婦公廁咁反而唔好J。我係指你同佢喺床上面會唔會試多啲玩法呀,好似cosplay,玩玩具,捆綁,露出,羞恥play果啲咁呀 ...
Cosplay我唔好,我覺得平時佢著嘅野仲正過啲制服誘惑。玩具佢唔好,捆綁,露出佢唔肯。至於羞恥啦喎,我試過同佢按摩我叫佢當我係陌生按摩師,俾我摸俾我抽水,佢hea我 原全入唔到戲lol

好正呀救命

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-5 11:39 PM 發表 查看引用來源

Cosplay我唔好,我覺得平時佢著嘅野仲正過啲制服誘惑。玩具佢唔好,捆綁,露出佢唔肯。至於羞恥啦喎,我試過同佢按摩我叫佢當我係陌生按摩師,俾我摸俾我抽水,佢hea我 原全入唔到戲lol
哈哈哈!佢居然hea你,咁講法佢都係適合好似而家咁樣露出法多啲喇。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-5 09:56 AM 發表 查看引用來源
今朝瞓醒條女已經一早出咗門口返工,我臨出門口嗰陣條女打嚟話佢漏咗部ipad喺屋企,晏晝開會要用,問我可唔可以擰去俾佢。呢啲情況,唔通要佢特登返屋企擰,然後佢又再返 ...
內面係咩底補先:smile_o10::smile_o10:

除咗葡萄之外,仲發覺師兄都幾多精
其實唔用袋都可以入,點解唔中出埋?
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-3 17:16 發表 查看引用來源
尋日8號風求,我同條女就醒目啦,明知天文台信唔過,我哋做freelance, 可以work at home嘅, 就梗係有理冇理,留喺屋企啦。瞓到自然醒,冇野做,又唔出去。咪落屋企樓下個私人gym郁下囉。下面得兩部 ...

個西脹卜卜

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-5 09:56 AM 發表 查看引用來源
今朝瞓醒條女已經一早出咗門口返工,我臨出門口嗰陣條女打嚟話佢漏咗部ipad喺屋企,晏晝開會要用,問我可唔可以擰去俾佢。呢啲情況,唔通要佢特登返屋企擰,然後佢又再返 ...
最後一張最正....GAP脹脹

你女友。。。都好暴露。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-5 23:39 發表 查看引用來源

有無新故仔聽呢:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆