上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.6k

甘開心入長洲過夜

好事唻,支持你,加油啦,樓主。

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-1-10 01:34 AM 發表 查看引用來源
甘開心入長洲過夜
想知果晚發生咩事嘛?:smile_47:

大家想知我同K係戲院既事先定長洲既先?

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-10 03:34 PM 發表 查看引用來源
大家想知我同K係戲院既事先定長洲既先?
戲院先

part.5

有位師兄想睇戲院先就出左先,不過呢段比較短D。

話說呢排就放假既,無野做,咁緊係約下K出去啦,就約左銅鑼灣等,行下廣場,比假日少人,行得會舒服D,行左接近2個鐘,大半個銅鑼灣既商場都逛晒,逛到百德新街,見到有戲院,見到未來外父插女婿個名衰衰地就問K不如睇下有幾衰囉,佢又好爽快話睇,買完飛仲有D時間先入得場,就買定可樂爆谷啦,由於果日係閒日,我買飛果時睇到場戲得十零個人買飛,所以我就故意買好前既坐位。

因為真係太少人,同埋場內D人坐好散,我同K附近完全無人,真係做咩都無人睇到 ,套戲開始左一震,緊係伸手搞下K啦,攬下腰,都未渣波波佢已經開口話"M仲未完啊",呢句說話姐係無得插插

我就灰系地咁繼續睇戲,點知K後補一句"不如用手都無影響既 " ,佢隻手好快就伸左入去幫我套弄肉棒,而我只可以單手繼續攬住佢挨係身我到。

好彩果日我著鬆身褲,唔係好難玩,套弄左一震我已經完全無理套戲,我向後望下,最近我地既人係坐係我地後面5,6行,根本唔會睇到前面咩情況。

"不如幫我含下囉 "
"會唔會有人睇到架?...."
"唔會啦,D人坐咁後"

我拉低少少條褲,成支肉棒露晒出黎,而佢就彎低身趴係我下半身到,可能佢都好緊張,感覺比平時含得慢D,間戲院就好冷,但肉棒就插左係溫暖既口中,K怕動作太大,所以輻度唔係郁得好勁。

含左2分鐘,成支肉棒已經D口水多到就快流落D毛到,吹左5分鐘已經想發射,但佢無停落黎,繼續一個速度咁食肉棒,插多幾十野我發射晒入佢口,仲諗都唔諗吞左。

我心諗"喂,都射左啦仲繼續含既?" ,見佢繼續奶我肉棒,好似仲想食精咁喎,真係軟晒都仲佢吹番硬,結果佢完場前吞左2次精,而我就腳仔軟咁離場:smile_19:

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-11 03:01 PM 發表 查看引用來源
part.5

有位師兄想睇戲院先就出左先,不過呢段比較短D。

話說呢排就放假既,無野做,咁緊係約下K出去啦,就約左銅鑼灣等,行下廣場,比假日少人,行得會舒服D,行左接近2個鐘,大半個銅鑼灣既商場都逛晒,逛到 ...
淨係聽你講都覺得爽

引用:
原帖由 sg9394 於 2017-1-11 03:42 PM 發表 查看引用來源

淨係聽你講都覺得爽
有無咁誇啊

吞精....呢兩個字...

已經扯扯地...:smile_30:

引用:
原帖由 賭白頭片 於 2017-1-11 03:51 PM 發表 查看引用來源
吞精....呢兩個字...

已經扯扯地...:smile_30:
大把師姐都試過啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆