上一頁下一頁
發新話題

分享與偷食人妻的經歷 (二) #100, 119, 126

收藏  |  訂閱
132  71.4k

多謝師兄無私分享

引用:
原帖由 乂大食妹妹乂 於 2017-1-31 06:24 AM 發表 查看引用來源
咁講真係越管得嚴 越想曳曳
係架,,同埋管得嚴都算,仲要唔比做,真係好辛苦,越想曳曳

寫得夠鹹,請繼續,新年流流,唔好爛尾牙

引用:
原帖由 女林 於 2017-1-31 09:56 AM 發表 查看引用來源

咁咪谷爆

引用:
原帖由 Aikechow 於 2017-1-30 08:51 PM 發表 查看引用來源
我都想做共犯,同佢講好多人都知呢件事,佢實濕晒
其實我都好想,叫佢享我面前讀篇文
不過唔想俾佢地知道有其他人既存在,所以都應該冇咁既機會

引用:
原帖由 constitute 於 2017-1-30 09:14 PM 發表 查看引用來源

乜你唔知有樣野叫 google drive ,開個獨立 account 唔駛教呀?

示意圖?會畀人質疑既就不如算~
個時太年少無知,而其實我冇特別大興趣儲閃卡,所以唔會risk有俾女友知既機會

引用:
原帖由 lialexanderr 於 2017-1-30 09:19 PM 發表 查看引用來源
陳太幾多歲?
我次次問佢都話廿五,唔答我實數
不過我估應該都三十中

引用:
原帖由 女林 於 2017-1-31 09:56 AM 發表 查看引用來源

我第一個女友都係唔肯,只係肯幫我打J.... 咁CHING點解決?

引用:
原帖由 乂大食妹妹乂 於 2017-1-31 06:24 AM 發表 查看引用來源
咁講真係越管得嚴 越想曳曳
我覺得偷唔偷食係睇人,如果本身係會曳曳既,管得再嚴,都會搵機會曳曳
反而輕鬆相處,俾佢自由少少,更加唔會因為太大壓力想曳曳

分享與偷食人妻的經歷 – <1.4: Derek Sir, Free?>
之後個幾次補習,都係同陳太大戰完先開始。花式就緊係玩左唔少,好多當時女友唔肯既玩意,都同佢嘗試左。例如,我女友話下面係去廁所既,佢肯幫我吹,但唔會俾我賴佢。但陳太就相反,佢特別鍾意俾人賴豆豆,又話唔可以得佢享受,所以69就成為左我地必做既前戲,佢努力食蕉,我落力奶豆豆,雖然又冇見過AV入面既噴射式潮吹,但泛灠既水濂洞都成日搞到我一面都係。

每周一戰,每次1Q,有時狀態好仲會玩2Q。享街食左零食,番到屋企自然地冇咁好胃口食正餐。搞到個排少左主動同女朋友行埋,佢仲以為我變左心,都要tum左輪,話近考試壓力大所以冇咁主動。至於我同陳太? 緊係唔會停啦,而享補習與補習之間,陳太有時都會send d J圖俾我,有次仲要係同女友食緊飯,好在del得快,如果唔係都唔知點解釋。

為免同類事件再次發生,加上我女友有check手機既習慣,所以我同陳太協議左,如果係傾愛愛既野,就用“Derek Sir, Free?” 同埋”陳太,Free?”黎做開頭,見到一個特定既回覆pattern,先入正題。

不過咁頻繁緊密既關係只係維持左幾個月,因為好快,Eric就已經考完試,已經冇左籍口同空間俾我地個個星期私會。不過估唔到,我同陳太最瘋狂既一次,就係個暑假發生。

女友會去2個月既exchange,一支公既我都有輕輕既寂寞感。但暑假期間陳太大部分時間都要照顧享屋企既Eric或者同佢去興趣班,我都要番暑期工,所以就算再用力擠,乳溝都擠唔到時間俾我地見。

兩個女伴由少女同人妻組合,變左得番左手同右手,點出都好似差D差D。
(呢件事都引發左我一個行動,認識第2女角既.. 後回再講)
直到有晚收到”Derek Sir, Free?” <->"掛住住我娜"<-> “黎緊兩日屋企冇人”….:smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆