上一頁下一頁
發新話題

如果一星期來比兩條仔中出過而有咗,未生出嚟時點知邊個係爸爸

收藏  |  訂閱
58  4.5k

引用:
原帖由 甘栗子 於 2013-1-18 10:58 PM 發表 查看引用來源
一早就應該帶套啦
有bb還好~有病都唔知點醫~
e家打算點?落左佢?
梗係,佢邊有能力養,盞害咗bb

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-18 11:13 PM 發表 查看引用來源
同哂佢地兩個講話有咗, 睇下佢地咩反應.

我覺得佢地其中一個唔係有心想一齊, 而你朋友方面, 叫佢計下佢之前個M 的日子, 計下邊個搞到佢有咗機會大D 先啦.

就算差幾日, 都巳經好大分別, 你做女人無 ...
真係唔識計喎,而且你話都係機會大啲啫

咁你個姊妹而家打算點呀 ? 佢現任男友又點呀, 知道咗未; 而另一個男人又點呀, 邊個願意舉手負責任呀.

she can check DNA before  the baby born

引用:
原帖由 abcd_abcd 於 2013-1-20 06:45 AM 發表 查看引用來源
咁你個姊妹而家打算點呀 ? 佢現任男友又點呀, 知道咗未; 而另一個男人又點呀, 邊個願意舉手負責任呀.
梗係唔同佢條仔講落咗佢啦,都唔知係咪佢條仔嘅。,另一個更加唔好諗,大家玩下啫。

引用:
原帖由 秀慧 於 2013-1-18 10:57 AM 發表 查看引用來源
仲等?我叫佢快啲落咗佢
叫一個母親殺害自己骨肉....

引用:
原帖由 醉爆 於 2013-1-21 09:42 AM 發表 查看引用來源

叫一個母親殺害自己骨肉....
咁你有乜好提議?

洗乜理佢係邊個經手,肯認頭就得,吾通佢吾信係要驗DNA咩

樓主, 總之你個朋友, 要學下經一事長一智啦, 佢以後想點, CONTROL 唔到.
但係我只係覺得你朋友個男朋友好可憐, 如果因為你朋友的放縱而有性病, 真係多謝哂佢啦.

提下你朋友啦, 落仔就小時, 但係佢份人係咪想咁樣玩一世, 叫佢自己諗下啦.

又你的朋友就是你:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆