上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.6k

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-30 11:36 PM 發表 查看引用來源
問答遊戲來了~

大家可以留言寫低問題,我會轉述比K知,再等K黎解答大家問題

開始留問題啦~
直接問K. 可以錄音share 佢呻吟聲嗎?

WAAAA 堅正
HOW OLD ???

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-1-31 08:13 PM 發表 查看引用來源

唔啦!

引用:
原帖由 willis2600 於 2017-1-31 11:51 PM 發表 查看引用來源
WAAAA 堅正
HOW OLD ???
唔講啦~

引用:
原帖由 mm1 於 2017-1-31 11:09 PM 發表 查看引用來源

無介紹錯呢?

尋晚有無錄音呀?
無錄啊

引用:
原帖由 mm1 於 2017-1-31 11:09 PM 發表 查看引用來源

無介紹錯呢?

尋晚有無錄音呀?
夾腸真係好爽~

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-2-1 12:53 AM 發表 查看引用來源

夾腸真係好爽~
下次諗住點玩?

Part.14

嘻嘻,我屋企呢幾日都無晒人,佢地去晒旅行,所以我就叫K上黎我屋企過夜啦,琴晚信息佢話我屋企無人,可以上我到幾日,佢覆番我個奸笑樣同OK:smile_47: ,就知佢想點啦。

我前一晚就比左地址佢,叫佢搞定晒就上黎,我本身預左佢下午先上黎,點知K朝早10點幾打黎炸我,一聽電話就叫我開門,原來已經上到門口,咪眼矇矇去開門比佢。

一開門比佢,就入黎望下間屋點樣,我無理佢仆番上床訓,事關前一晚我4點幾先訓,訓到十點幾未夠啊,見佢未入我房,我唔理合埋眼繼續訓算啦,係我差不多進入到夢鄉時就聽到K入左我房,當我完全訓著左唔知幾分鐘後,當我矇矓轉身,知道K訓左係我格離,我係完全無理佢。

訓訓下Feel到有隻腳貼隻我隻腳,仲係到磨下磨下,仲隱約喘氣聲,我就伸手想攬佢訓,點知原來已經除晒衣服,係到自慰緊... 我矇豬眼咁問佢做咩

"自慰囉 "
"咁你繼續啦"

我就合番埋對眼,因為真係好Q眼訓

繼續聽到佢喘氣同少淫叫聲,仲開始愈叫愈大聲,聽到佢長長啊左一聲就停左,應該高潮左,之後仲伸手拉低除我褲,整醒埋我,我就問佢

"做咩除我褲啊"
"我要插插囉:smile_47: "
"好眼訓啊"
"你有你訓,我有我扑野 "

之後佢就騎上我到,一下就插左入妹妹,不過果刻我無咩衝動,支肉棒半細半硬,所以佢一UN就SIN番出黎,佢就捉住再插番入去,而我打算繼續合埋眼訓訓,不過係訓著之前比佢騎到我支肉棒硬晒......

"你繼續訓啦,我騎我既馬"

不過講真,點可以唔理佢啊,起勢咁UN,仲訓得著果個真係唔係人....

"又話訓教既? 條撚硬到直一直喎?"

"啊... 好深啊...嗯... 唔得啦..."

"啊...啊...啊...高潮啦"

我就一直無開眼,由佢騎,結果騎左15分鐘,騎爆左我...仲扒係我身到講

"乖啦 ,依家一齊訓教教豬嚕。"

佢就訓左係我格離攬住一齊訓到12點先起身。

醒番先見到張床單濕左一攤...

原來仲講番係因為佢知道morning q係持久好多,所以一大早就比佢強奸我....

師兄不如試下夜晚時間喺公司搵間房玩下

我同前度同公司時夜晚玩得幾激
最刺激係每個同事都各自有張門卡...隨時有人出入
聽倒小小聲都驚到面青:smile_o14: ....但又想繼續做

朝早做真係耐啲,又唔多覺,反而睇心情啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆