上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.6k

引用:
原帖由 hank 於 2017-1-27 09:11 AM 發表 查看引用來源
成功吸引目光之餘,仲應該執返劑先放人返屋企。
執左1劑啦

引用:
原帖由 ACT 於 2017-1-27 10:01 AM 發表 查看引用來源
當日衣著係點架? 底胸?
我更新會再補充番

引用:
原帖由 mm1 於 2017-1-27 12:04 PM 發表 查看引用來源

睇到lin lin 可以嗎?
或者睇到底底都唔錯呀
又想J佢啊師兄?

Part.12

補充番先,琴晚K既衣著係少少低胸既白色上衣,加件外套,下身緊身褲,其實無咩特別,不過要K引下人,當然拉低外套拉鍊啦。

慢慢迫攬住K條腰迫到入維園,一邊比佢請食波餅,入年宵當然係買下得意野啊,毛公仔啊,行左一個鐘,我地都睇中左其他一檔既毛公仔,我就心諗係K出動既時候啦,我係K耳仔到講

"一震你過去買毛公仔啊,不過要引到果2個年輕人注意喎"
"下... 用咩方法引啊? "
"你諗你啦,我係到等你"

望住K行過去,見到K手指住要邊個公仔,個年輕人就轉身去拎隻新既比K,個年輕人講幾錢既時候,K拎出銀包,好自然拎張500蚊出黎但跌左落地,K係個年輕人面前彎低身執,低胸既程度係一定望到半個胸,我離遠見個年輕人係望到眼定手定,仲面面紅咁找番錢比K。

當K接住隻公毛仔既時候,我行埋K身邊,攬住佢條腰就拉佢去第二到,我仲對望左個年輕人一眼~,好似想同佢講,有得睇但無得摸咁~

行開左之後K話會唔會比佢睇到粒LIN呢? 仲話緊張到成個人有D熱,之後暗示佢不如搵地方冷靜下囉? ,就去7仔買野飲就去左爆房。

等左10分鐘先有房,入到房放低野就除左K件外套,隔住上衣不停渣佢波,仲係耳邊話

"岩岩比人睇到對波興唔興奮?"
"嗯... 比佢望到粒LIN都硬晒。"
"下次仲想唔想試..?"
"我想要你多D...."

我立即蚊高件上衣,啜佢LIN LIN,禁佢落床,除左條褲直接男上女下插佢,可能K露完胸比較興奮,好快就黎左一次,就轉左女上男下。

"BB,今晚我要騎爆你 "

其實我都幾中意女上男下既,因為個FEEL都好正,好似比女強姦咁。

"快D射晒入我到,嗯...嗯...嗯...好大條撚....好硬..."

K係一直UN到啪啪聲,妹妹收緊到係好似夾實支肉棒,咁情況下比佢夾到射晒入去,當射緊果刻K好用力夾緊支肉棒,雙手好用力渣緊我手臂,面露好肉緊既表情,就知道射果一刻佢都高潮左。

結果琴晚半夜先番到屋企,你地對搞K仲有咩想法架,可以繼續留言架~

不如帶佢去後樓梯玩露出~~
引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-27 03:16 PM 發表 查看引用來源
Part.12

補充番先,琴晚K既衣著係少少低胸既白色上衣,加件外套,下身緊身褲,其實無咩特別,不過要K引下人,當然拉低外套拉鍊啦。

慢慢迫攬住K條腰迫到入維園,一邊比佢請食波餅,入年宵當然係買下得意野啊, ...

引用:
原帖由 ACT 於 2017-1-27 08:53 PM 發表 查看引用來源
不如帶佢去後樓梯玩露出~~
後樓梯口爆已經試過啦~

哦, 睇漏左, 上次有玩全裸嗎?
引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-28 12:42 AM 發表 查看引用來源

後樓梯口爆已經試過啦~

引用:
原帖由 ACT 於 2017-1-28 01:09 AM 發表 查看引用來源
哦, 睇漏左, 上次有玩全裸嗎?
無啊,只係除左褲

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-27 02:39 PM 發表 查看引用來源

又想J佢啊師兄?
一直都想J 佢
但d相未夠激, J 唔到😧

引用:
原帖由 mm1 於 2017-1-28 11:25 AM 發表 查看引用來源

一直都想J 佢
但d相未夠激, J 唔到😧
講下仲想搞K啊~ 我諗唔到新玩法

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆