上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.7k

一定要對佢好D,可遇不可求

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-23 04:22 PM 發表 查看引用來源
Part.9

K呆左係床2分鐘先好似醒咁,仲話未試過比人插到腳軟,可能插得太多下,K摸住妹妹話有D腫左,不過未試過咁爽喎

我地就一齊去沖個涼就退房啦,去左碼頭附近坐低買D野就去搭船,不過我發現K行起黎好似 ...
恭喜晒樓主!難得有個咁正又咁夾既女友,好好珍惜啦

恭喜樓主,難得女友又淫又靚又主動,好好珍惜啊!

引用:
原帖由 向前號 於 2017-1-24 08:24 PM 發表 查看引用來源
一定要對佢好D,可遇不可求
實錫晒佢啦~

引用:
原帖由 sg9394 於 2017-1-24 10:41 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒樓主!難得有個咁正又咁夾既女友,好好珍惜啦
一定一定,多謝支持~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-1-24 10:58 PM 發表 查看引用來源
恭喜樓主,難得女友又淫又靚又主動,好好珍惜啊!
關於你呢條問題,我會係下個POST補充少少

Finally 追左左甘耐post 恭喜

多謝各位師兄一直支持,我次次都盡量會回覆你地,不過睇到有人覺得K係女神,想補充少少野比你地。

好似無咩介紹過我同K既性格,背景同性格。

呢次等我比你地了解多D我同K啦,無故睇,唔知大家會唔會失望呢?

K,其實未必真係大家心想果D女神,樣白白淨淨,係街都會比人望下果D,高我就唔太確定,應該165-170啦,腿呢點一定係佢大賣點,唔會係粗腿,白白滑滑咁,只不過我一直中意佢,所以對我黎講係女神。

性格係熟左超多野講,經常笑,有時唔知點解嗌完我全名但唔講野,係到笑,講野把聲有時好小朋友,唔會講得大聲,經常聽唔清佢講咩,要"控"近D先聽到佢講野。

而我,我一定唔係型男,大隻仔,好多人對我既印象係好少講野,斯斯文文,都間唔中比人讚下令仔既,我係一個有咩事都收埋收埋,開心一定同朋友玩到傻,而唔開心果一面我係唔會比人見到,好多朋友都會中意同我玩,因為我會做D傻事出黎,其他人笑爆嘴,但佢地唔知其實我收堆左幾多唔開心既野係你地睇唔到姐。

打到呢D都唔知自己講緊咩:') ,希望睇完令你地明白多D我同K啦

明天再打埋同K第一次拍拖既事啦~

引用:
原帖由 krreey 於 2017-1-25 01:09 AM 發表 查看引用來源
Finally 追左左甘耐post 恭喜
有師姐追POST喎 多謝支持~未完架,明天再UP

謝謝樓主

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆