上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.5k

臀部好挺 , 彈手. 一流/
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-2 02:05 AM 發表 查看引用來源
今晚食完飯喺屋企睇電視,睇到臨瞓前條女話肚餓喎,我見我都有小小想食野埋落樓下便利店買啲消夜食囉。我條女就咁衫都唔換,一身熱褲tee shirt踢拖咁就出去。

去到便利店佢周圍喺到睇野, ...

鮑魚脹卜卜, 一流.
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-5-31 03:23 PM 發表 查看引用來源
去咗旅行咁耐,餐餐大魚大肉。條女話今晚一定要去gym做返啲work out. 決心大到一早已經著定晒運動衫去返工,連放工返屋企換衫嘅時間都唔想徙!頭先去咗同條女同佢班同事食lunch,  著住條運動leggi ...

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-6-2 03:29 PM 發表 查看引用來源
Tim兄,追你post咁耐我覺得呢張最正~:smile_47:
係?不過其實我之前舊post都有出過我條女嘅全相架。分別係襯佢沖緊涼冇毛巾,我擰毛巾俾佢嗰時偷影晒佢嘅出浴照。亦都有試過襯佢換衫偷影佢。所以呢次應該係我第三次post佢全相架啦

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2016-6-2 10:29 AM 發表 查看引用來源
CHING住邊頭?
玩露出我同EX都有玩開

PS.長期深潛 上水SUPPORT你
Really? 你ex係知道嘅情況下配合你玩露出還是唔知情嘅底下俾你露出佢?因為所有露出我條女都係原全唔知架。
多謝ching特登上水support我!

引用:
原帖由 阿積二世 於 2016-6-2 04:29 PM 發表 查看引用來源

做乜唔借D依叫人上黎睇你女友換衫?
有人喺到我條女都係會柵埋門先會換架啦,所以就算有人喺到都好難令到佢俾人睇到

引用:
原帖由 DRASS 於 2016-6-2 04:33 PM 發表 查看引用來源
好正呀,终於睇到全相,今晚真係要擺返圍J佢啦!

我之前都有出過佢嘅全相架啦,我諗如果你睇返之前嗰啲嘅話可能你要加多幾圍啦

看完真是非硬不可,需要入房和太座親親
你女友知道你Post 相嗎? 有没有興趣交换相 (不露面)

引用:
原帖由 nin9sec 於 2016-6-2 11:07 PM 發表 查看引用來源

Wow ching 你條女咁正,真係唔睇住佢相j返幾鑊都唔得啦
咁你對住佢張相J咗幾多鑊先?~~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-6-2 10:41 PM 發表 查看引用來源
請問有冇除埋底底露毛毛照?

今次冇,啱啱影嗰刻佢啱啱著好咗條tback, 但係之前出嗰啲係喺佢乜都未著嘅時候影到佢,乜毛都睇晒

引用:
原帖由 pandayboy99 於 2016-6-3 01:48 AM 發表 查看引用來源
看完真是非硬不可,需要入房和太座親親
你女友知道你Post 相嗎? 有没有興趣交换相 (不露面)
我條女梗係唔知啦,俾佢知道實死冇生。仲要呢幾年嚟影咗咁多post過咁多。佢知嘅話分手都似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆