上一頁下一頁
發新話題

試身室識到SP P.3,5,8,14,29

收藏  |  訂閱
509  92.2k

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-22 11:50 AM 發表 查看引用來源

你公司做咩架
你黎到我公司做咩都唔緊要啦
日日都入左房

part 5

有日同店主ws傾到大家都興恰恰,就約左放工後酒店等。
諗住今次真係成事啦,個人就好緊張又期待咁。
上到房,一拉埋簾佢就拍我埋牆濕吻左陣,扯低我件衫抽下水咁。
我叫佢沖涼先,佢抱起我入廁所話要一齊戲水,但我當時太緊張就趁佢除褲時鼠返出去haha。
好彩佢都冇捉返我入去,佢沖完就圍住條毛巾出黎,手上都拎住左條浴巾。
「偷走罰你冇得抹身,沖完就咁行出黎。」我嗲左佢一陣見佢唔肯讓步,就入去沖涼。
點知我前腳入,佢後腳都跟住入話要睇我沖涼。我心諗:今次真係偷雞唔成蝕渣米。:smile_24:
咁佢挨係洗手盤前面,睇住我除晒衫開水沖涼,一開頭我都有遮遮掩掩咁。
「你遮住晒,沖得乾唔乾淨架?」我啤左佢一下就關水行出黎,佢都好體貼咁拎返毛巾幫我擦身。
上到床佢開電視較左個音樂台就解開左條浴巾,我第一次望到時都嚇左嚇,佢身高唔高,但有條好深既人魚線,而且細佬已經硬左,長度都唔錯。
佢錫完我全身一次之後,壓住我個人係我耳仔邊講:「我想試下你個咀仔。」然後就坐左係床側邊。
咁我對自己口技都有d信心,以前d男朋友都話好舒服,就跪起地下伸脷由最底奶上去,好似食雪糕怕佢融咁。
之後含住佢龜頭,條脷仔係入面掃下佢d敏感位,一隻手慢慢咁chok下細佬,一隻手摸下佢大脾。
「望住我。」聽到佢把聲變得沙沙地我就更加落力,一野含落去進進出出咁,一路抬高眼望住佢,間中發出d唔唔聲同口水聲咁。
見佢瞇起左隻眼,隻手伸左落黎揸我個胸,我就緊係唔放過佢啦。含到最入時一路吸實細佬、條脷又周圍掃下咁慢慢退返出黎改由手chok,咀仔就去左含蛋蛋。
佢成個人即刻震左震,我再深喉左幾下佢就忍唔住了,射晒落個口度。
我灌左幾啖水問佢洗唔洗抖下丫,佢一野拉我落床壓實左我,哄埋黎啜我個胸,又輕輕力咬我linlin,我就攬實佢個頭細細聲咁呻吟。
「濕到你丫。」佢隻手沿住我大脾摸到妹妹,係出邊了左幾下就一下插入黎,我尖叫左聲,佢開始慢慢咁郁。
「想快d就講出黎,叫大聲d我就大力d。」佢故意用中指停下插下咁,我個身比佢引到係咁扭黎扭去。
「好想要……唔好停丫…」:smile_24:當時已經唔理咁多,望住佢不停咁叫。
「係咪要咁丫?」突然間佢伸多隻食指入黎,大大力咁隊入黎。之後feel到我就高潮果陣,叫我另轉身抬高個patpat,佢就係係到一手揸坐我屁股,一手繼續插。
插多十幾下我就忍唔住去左了,正當佢拎個套套出黎果時,我個肚仔好唔爭氣咁餓到咕咕聲。
「肚餓啊?」我話係未食晚餐,咁我地就出左去食左d野又飲左少少酒。
返到酒店想繼續時佢已經不勝酒力,幫左佢幾次都硬唔起黎。
--------------------------------------------------------

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-21 10:04 PM 發表 查看引用來源

高手👍🏻👍🏻
咁我控制能力一向都唔錯既~
比我嘅話您未必會控制到啦,我唔會理您頂唔頂得順,係唔係到指插到您高潮左先👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-22 09:18 AM 發表 查看引用來源

師兄咁強勢 我中意丫
唔強勢,基本野姐😏😏您中意嘅話可以比您試下嫁😁😁

引用:
原帖由 我條女好淫 於 2017-2-22 12:01 PM 發表 查看引用來源

唔強勢,基本野姐😏😏您中意嘅話可以比您試下嫁😁😁
咁有咩係唔基本啊?:smile_04:

中環😛但我有兩個鐘食,所以去附近地方都得😁
引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-22 11:44 AM 發表 查看引用來源

你附近係邊丫

引用:
原帖由 jm9 於 2017-2-22 12:05 PM 發表 查看引用來源
中環😛但我有兩個鐘食,所以去附近地方都得😁
好唔附近喎咁

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-22 11:48 AM 發表 查看引用來源

試下個環境定試下你先
Why not both?

佢做乜飲酒飲到縮陽?

引用:
原帖由 ck118118 於 2017-2-22 11:57 AM 發表 查看引用來源
part 5

有日同店主ws傾到大家都興恰恰,就約左放工後酒店等。
諗住今次真係成事啦,個人就好緊張又期待咁。
上到房,一拉埋簾佢就拍我埋牆濕吻左陣,扯低我件衫抽下水咁。
我叫佢沖涼先,佢抱起我入廁所話要 ...
唔係嘛,飲左少少酒就唔得?
我最鐘意飲完酒先攪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆