上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.5k

今晚食完飯喺屋企睇電視,睇到臨瞓前條女話肚餓喎,我見我都有小小想食野埋落樓下便利店買啲消夜食囉。我條女就咁衫都唔換,一身熱褲tee shirt踢拖咁就出去。

去到便利店佢周圍喺到睇野,其中入面有個職員又喺到睇野,不過係睇我條女。。。

個職員一路執貨,但係對眼就唔係望住啲貨,係望住我條女。。。我諗我又要執返佢一濟先瞓到啦。。。。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-2 02:05 AM 發表 查看引用來源
今晚食完飯喺屋企睇電視,睇到臨瞓前條女話肚餓喎,我見我都有小小想食野埋落樓下便利店買啲消夜食囉。我條女就咁衫都唔換,一身熱褲tee shirt踢拖咁就出去。

去到便利店佢周圍喺到睇野, ...
執完先食宵夜....

咁著好睇過著legging啊

:smile_o06:
我都想執.......貨

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-6-2 03:15 AM 發表 查看引用來源
咁著好睇過著legging啊

係?ching鐘意我條女著熱褲多過legging? 不過可惜我條女除咗喺屋企或者去旅行喺酒店先會咁著之外,平時出街好小機會會見到佢咁著。
如果ching鐘意嘅話咁你一定會好鐘意幾個月前我哋去LA焗桑拿嗰陣時條褲啦。。。

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-2 02:05 AM 發表 查看引用來源

去到便利店佢周圍喺到睇野, ...
仲以為冇戴BRA有LIN睇TIM!

引用:
原帖由 阿積二世 於 2016-6-2 08:03 AM 發表 查看引用來源

仲以為冇戴BRA有LIN睇TIM!
x2
我都以為係

CHING住邊頭?
玩露出我同EX都有玩開

PS.長期深潛 上水SUPPORT你

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-6-1 15:29 發表 查看引用來源

Haha than what age does ching think my gf looks like a?

she looks very young
like around 22-24
but anywayz u are doing a great job man
u going back to cad anytime soon?

Jed

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆