上一頁下一頁
發新話題

女朋友淫K-查看目錄第一頁,朝早強奸篇~ -1/2更新

收藏  |  訂閱
369  163.7k

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-16 10:40 PM 發表 查看引用來源

32有D姐
32D 唔野少喎

引用:
原帖由 sg9394 於 2017-1-17 09:49 PM 發表 查看引用來源

32D 唔野少喎
唔大唔細 岩岩好渣手囉~

WA diu

Part.6

大約HEA到6點幾,我地都肚餓啦,我提議出去食晚餐啦,我地好快著番好衣服就行番去碼頭附近果D餐廳,見到有類似海鮮餐食,咁難得入到黎就算貴都要食下架嘛,得2個人叫唔得幾多野食,好快就食飽飽。

食飽飯又無理由立即番渡假屋架嘛,咪問下佢行唔行下海邊囉,佢好快咁話好,我地就向住西堤既方向行,話晒食完都8點,天都黑晒,望出去黑色一片,但都無阻我地沿海邊行既心情。

就係避風塘旁邊既一大條直路上,我地坐左係椅子,果一刻好靜,靜到好似聽到自己心跳聲咁,左望右望都無影,呢次我做主動,伸手入短裙入面,隔住底底摸一摸,無濕,我就主力用食指隔住底底了佢妹妹,了左3分鐘已經夠水。

之後仲拉開D條底底,一隻,兩隻手指插左入去,而佢只可以挨左係我博頭到,享受我D手指,今次佢無伸手幫我打飛機,了到佢高潮就整理番好底底,當我企起身準備想行走時,佢起身細細力一手渣落我下體,仲講左句

"番渡假屋仆野囉?"

哇屌心諗,咁挑釁我,番到去你就知死,就硬住拖住佢行番渡假屋,番到門口,門都未關好已經車落佢到,禁佢挨埋牆先伸手關埋門,果一刻氣氛令到我地好熱,搞到急急腳幫對手除衣服。

我了佢妹妹,佢幫我打飛機,而嘴唇不停錫係到重疊。

"不如試下69囉,我地未試過喎好似。"
"好啊"

要記得,我地係無入到房,仲係個所謂玄關到,我已經訓左係地下,而佢誇係我身上,我舌頭不停進攻佢妹妹,佢係半含半打飛機,妹妹D水已經分唔清西水同口水,而我既陰毛都開始有佢既口水。

"啊阿......!"

佢妹妹突然多左少少水流出黎,我就知道佢高潮左。

之後我拍拍佢屁股,示意佢起番身,捉住佢轉身,趴埋牆邊,蹺起屁股,捉住肉棒一下插到最深處。

手當然渣住對32D,下半身一直抽插抽插,可能K已經叫到門外面都聽到。

"好大條撚啊,咁插法我會比你插死架..."
"咁姐係舒唔舒服啊?"
"舒服,最舒服,插快D,插死我"

係男人聽完當然馬上比多兩錢力插佢啦,插到佢D水多到流落佢大脾同我袋袋到。

可能果刻大家心入面真係著晒火,插左10分鐘已經頂唔住啦

"我唔得啦"
"大力D! 插壞我個西!"
"啊呀"

龜頭頂到最入射晒D精入妹妹到,支肉棒跳左好多野先停。

蚊完肉棒出黎,累到我坐左係地下,而佢都喘緊氣,無耐D精仲流番少少出黎。

引用:
原帖由 zzrck 於 2017-1-17 11:44 PM 發表 查看引用來源
WA diu
???

好好睇 相又正 支持

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-18 12:41 AM 發表 查看引用來源
Part.6

大約HEA到6點幾,我地都肚餓啦,我提議出去食晚餐啦,我地好快著番好衣服就行番去碼頭附近果D餐廳,見到有類似海鮮餐食,咁難得入到黎就算貴都要食下架嘛,得2個人叫唔得幾多野食,好快就食飽飽。

食飽 ...
唔洗就住就住!射哂係內面
諗起都硬呀😌

引用:
原帖由 野性的膠袋 於 2017-1-18 12:41 AM 發表 查看引用來源
Part.6

食飽 ...
夠晒激啦 ~ 支持樓主繼續 update:smile_o12:

引用:
原帖由 Ice_234 於 2017-1-18 07:37 AM 發表 查看引用來源

夠晒激啦 ~ 支持樓主繼續 update:smile_o12:
唉,UP到呢D已經少左好多師兄留言啦....

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2017-1-16 06:07 PM 發表 查看引用來源
巧想睇波波相
Yes
I want too

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆