上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.5k

好中意佢個大PATPAT

有性褔

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-5-31 03:23 PM 發表 查看引用來源
去咗旅行咁耐,餐餐大魚大肉。條女話今晚一定要去gym做返啲work out. 決心大到一早已經著定晒運動衫去返工,連放工返屋企換衫嘅時間都唔想徙!頭先去咗同條女同佢班同事食lunch,  著住條運動leggi ...
俾個pat pat夾住條j就爽囉

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-5-31 03:23 PM 發表 查看引用來源
去咗旅行咁耐,餐餐大魚大肉。條女話今晚一定要去gym做返啲work out. 決心大到一早已經著定晒運動衫去返工,連放工返屋企換衫嘅時間都唔想徙!頭先去咗同條女同佢班同事食lunch,  著住條運動leggi ...
CHING, 你估計你條女放工大約咩時間會出現在沙田呀 ?

籮形好靚,一定好彈手

怕比妳條女告非禮咪死火

nice one man
keep it up
seriously your gf doesnt look like 30

引用:
原帖由 Alexwu222844 於 2016-6-1 12:07 PM 發表 查看引用來源
怕比妳條女告非禮咪死火
Haha正所謂有危先有機呀嘛。不過追開我post嘅都知我條女係比較遲頓嗰批。之前俾人抽水佢次次都以為人哋冇心所以冇出聲。

引用:
原帖由 HKSDC2 於 2016-6-1 12:29 PM 發表 查看引用來源
nice one man
keep it up
seriously your gf doesnt look like 30
Haha than what age does ching think my gf looks like a?

引用:
原帖由 winwin45hk 於 2016-6-1 11:25 AM 發表 查看引用來源

CHING, 你估計你條女放工大約咩時間會出現在沙田呀 ?
5-6點,每逢做gym嘅話我哋都會呢個時段入去。睇下有冇ching咁好彩逼車逼正喺我條女後面或者隔離啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆