上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  903.5k

引用:
原帖由 NotInHK 於 2016-5-28 02:17 AM 發表 查看引用來源
oo, missed this new post.

support
Thanks bro, ive posted everything thats happened during my canada trip already,  enjoy

大舅父一定上下都好精神

幾時再有新一SET相呀?

引用:
原帖由 溢溢溢 於 2016-5-28 07:12 PM 發表 查看引用來源
大舅父一定上下都好精神
佢可能晚晚諗住我條女嚟J,J完先瞓到覺好 haha

引用:
原帖由 阿積二世 於 2016-5-28 09:25 PM 發表 查看引用來源
幾時再有新一SET相呀?
加拿大發生嘅野我已經全部出晒架啦

尼個post都寫得幾好, 真係要比個讚.

真係堅正
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-5-26 03:30 PM 發表 查看引用來源
上回講到臨去機場之前喺屋企等大舅父嚟接我哋。沖完涼出到嚟見到條女著住條黑色誘惑t-back趴喺張床到上網,但係又唔夠時間將佢就地正法,真悲哀。之後已經搞到我硬住出門口架啦,去到 ...

去咗旅行咁耐,餐餐大魚大肉。條女話今晚一定要去gym做返啲work out. 決心大到一早已經著定晒運動衫去返工,連放工返屋企換衫嘅時間都唔想徙!頭先去咗同條女同佢班同事食lunch,  著住條運動legging嘅佢。。。。

有冇ching放工時間會搭地鐵出沙田?唔好話我唔俾貼士你哋呀, 襯多人逼逼哋。。。。。

又射幾億!
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-5-31 03:23 PM 發表 查看引用來源
去咗旅行咁耐,餐餐大魚大肉。條女話今晚一定要去gym做返啲work out. 決心大到一早已經著定晒運動衫去返工,連放工返屋企換衫�時間都唔想徙!頭先去咗同條女同佢班同事食lunch,  著住條運動leggi ...

嘩....唔駛食都飽,個個都要趕住去J...哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆