上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  904.1k

more thanks ching! good post

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-7-24 05:52 PM 發表 查看引用來源
襯條女同咗佢呀媽出去買餸,我即刻急不及待講講尋日(星期六) 喺個friend個rooftop泳池同屋企party嘅野。

尋日一起身我條女就快快趣換bikini同埋執定之後落完水要著同用嘅野。我條女揀咗s ...
TIM兄,唔好意思,我到依家到係睇唔到你條女隻靚鮑,可唔可以PM俾我睇下?

我試過想PM你,但佢話我權限唔夠

勁丫,個售貨員真係又食又拎。

其實用手機app係咪睇唔到引版?

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-9-3 09:34 發表 查看引用來源

真係睇唔到粒lin? Ching睇真啲。不過可能真係遠咗啲,因為我始終都係喺上面嗰層影落去。但係其實睇到小小,我隔住成層樓影落去都隱約見到粒lin, 你諗個sales仔當時企正佢隔離見 ...
係喎,仲有,你女友皮膚真係好白底,唔見光白雪嘅波波好白,好吸引!

師兄有無你地大戰既相?

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-9-3 11:11 AM 發表 查看引用來源
Tim兄你條女對ball ball跌出黎啦,快d幫佢豆住喇~
Haha ching你係叫我快啲幫佢豆住定係你想你幫佢豆住先?

引用:
原帖由 tamcm9 於 2016-9-3 07:18 PM 發表 查看引用來源
好圖,見到乳暈,差少少就到乳頭啦。thx
咪就係囉 我隔成層影落去都見到乳暈 你諗下個sales仔見到啲咩

引用:
原帖由 redfever 於 2016-9-3 09:08 PM 發表 查看引用來源
遠望都好似見到乳暈,相信個sales睇曬
我嗰日全日同佢行嗰陣每逢佢痞低身又或者嗚底身睇野我都見到佢粒lin, 何況學你話齋,我隔住成層影落去啲相都見到乳暈。我敢寫包單個sales仔一定睇晒佢對lin

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-9-7 12:33 AM 發表 查看引用來源

係喎,仲有,你女友皮膚真係好白底,唔見光白雪嘅波波好白,好吸引!
又白有滑 仲好柔軟添!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆