上一頁下一頁
發新話題

女友走晒光 睡155靚鮑158又現形162等位走光165事後167短褲露晒184最新!醉酒露點p191

收藏  |  訂閱
2.9k  904.0k

師兄一定要KEEP 住POST 呀 好正

引用:
原帖由 >><<er 於 2016-8-25 03:53 PM 發表 查看引用來源
樓主同我條女有一_樣的喜好😲😲
我條女又好q中意露出我😎

Btw做女人肪山到你條女都j爆🌋
你條女好鐘意露出你?想知你條女點樣露出你法,男人露出真係未試過

引用:
原帖由 R608 於 2016-8-25 04:34 PM 發表 查看引用來源

Tim 兄 我又要对住靚鮑j多次啦!
有冇射到佢成個西都係你啲精先

師兄又益大家嘞!正!!!

靚靚鮑魚:smile_o09:
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-25 11:18 AM 發表 查看引用來源
呢排我同條女都搞掂晒手頭上嘅幾個大project,  終於有返啲時間可以唞吓 所以呢排我出post都出得勿咗 不過個post好似冇之前咁hot喎 各位ching係咪睇我條女睇到厭厭哋先~~~

呢排終於清閑 ...

引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-25 11:53 PM 發表 查看引用來源

話說我是一個女人😂😂

你條女好鐘意露出你?想知你條女點樣露出你法,男人露出真係未試過

引用:
原帖由 >><<er 於 2016-8-26 01:08 AM 發表 查看引用來源
Im so sorry,  我都覺得奇怪不過你兩句野入面都係打你"條女"

唔好意思c 姐,睇嚟我同你男友真係同好喎。唯一唔同就係我係喺條女唔知情冇得佢同意嘅情況底下偷影佢嚟露出佢。你同你男友就係兩個配合玩。介唔介意分享吓你哋啲露出史?

ching 既高質POST
小弟必追
次次都要去打J
BTW Ching有冇打算係屋企裝CAM偷拍你女友

引用:
原帖由 PoloSpade 於 2016-8-26 01:54 AM 發表 查看引用來源
ching 既高質POST
小弟必追
次次都要去打J
BTW Ching有冇打算係屋企裝CAM偷拍你女友
多謝ching俾面啫 咁ching追咗咁耐,我條女邊次走光/俾人抽水史最令你難忘先?

冇諗過裝cam,  因為我唔會出video, 唔會出佢樣俾任何人睇,所以拍嚟都冇point

好正呀!!!!!!!!!!!!!!
引用:
原帖由 Timbuktu 於 2016-8-25 11:18 AM 發表 查看引用來源
呢排我同條女都搞掂晒手頭上嘅幾個大project,  終於有返啲時間可以唞吓 所以呢排我出post都出得勿咗 不過個post好似冇之前咁hot喎 各位ching係咪睇我條女睇到厭厭哋先~~~

呢排終於清閑 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆