上一頁下一頁
發新話題

出軌之再遇lT仔 - Update 8 完

收藏  |  訂閱
191  40.7k

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 03:50 PM 發表 查看引用來源

哈哈!平時都有同老公齊睇。
有冇學番一招半式先?

引用:
原帖由 holland1988 於 2017-3-22 04:43 PM 發表 查看引用來源

有冇學番一招半式先?
有時會跟住做畫面做,
有次播緊果套AV係3P的,老公就打蛇隨棍上問要唔要試下。
我知佢好想試,但我話唔想試。

Update 6

佢只用龜頭好慢咁磨入嚟,越慢我就越難忍受,手指還不斷搓弄凸起的豆豆,
之後佢抽出成個龜頭,我就即時噴出大量淫水,噴到佢下半身都濕晒,
佢又再重頭將條濕笠笠JJ慢慢咁磨入嚟,
再受住依種刺激,我已經興奮到不斷扭動身體...
口裡還不斷說着"唔好...唔好咁啦,
但身體的反應不自主咁出賣咗自己...,
雙腿己經不自主地盡量分開踏在枱上。

酒精亦開始在身體發酵,使我放縱起來,真的很想...很想要!
然後也忍不住的雙手撐高身體微微的往前傾,
把陰部貼近他的陰莖套弄著,咁樣令我興奮無比,
覺得自己好像很淫蕩似的,竟然貪婪地用陰道吸啜陰莖套弄着,

不敢正視他的目光,我仰著頭,咬着下唇一邊呻吟說着,一邊加大前後搖動的幅度,
不知不覺中大半截陰莖在我體內進進出出,
更再忍不住的放聲呻吟了出來:"啊…. 哦…哦…啊!!……"
我慾念好似火山爆發咁,就更加想再插深D,
想到他還未經接觸,又係安全期,暗暗放下戒心。
我知道咁樣係危險同過火左,但這種快感將我理知慢慢磨滅。

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 04:55 PM 發表 查看引用來源

有時會跟住做畫面做,
有次播緊果套AV係3P的,老公就打蛇隨棍上問要唔要試下。
我知佢好想試,但我話唔想試。
通常睇邊類AV多? 係咪黑絲OL先??

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 05:00 PM 發表 查看引用來源
Update 6

佢只用龜頭好慢咁磨入嚟,越慢我就越難忍受,手指還不斷搓弄凸起的豆豆,
之後佢抽出成個龜頭,我就即時噴出大量淫水,噴到佢下半身都濕晒,
再受 ...
原來karen識潮吹... 正喎!!

引用:
原帖由 holland1988 於 2017-3-22 05:06 PM 發表 查看引用來源

原來karen識潮吹... 正喎!!
唔係次次有

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 05:00 PM 發表 查看引用來源
Update 6

再受 ...
真係好正,慢慢磨,等你更享受

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 05:19 PM 發表 查看引用來源

唔係次次有
咁IT仔咪好犀利, 同妳玩到有潮吹!

引用:
Update 6

再受 ...
搞到Karen潮吹, IT仔好波!
超妒嫉IT仔

引用:
原帖由 karenJJ2015 於 2017-3-22 05:19 PM 發表 查看引用來源

唔係次次有
咁對你黎講應該唔難有,只要足夠刺激做會噴😜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆