春夢分享

收藏  |  訂閱
21  3.0k

春夢分享

大家早晨,尋晚發左個我自己覺得幾曳既夢想同大家分享下,不過淨係記得精彩部份而且冇頭冇尾,不喜勿插~

開始既時候我著住比堅尼喺會所個泳池游緊水,游左一陣停喺池邊抖抖,突然有個人從後攬住我話我喺屋苑會所游水都著比堅尼擺明引仔搞野,我叫佢快d行開唔係我嗌,佢話成個池得返我地兩個,頭先佢望到我游水已經扯哂旗,跟住佢開始搵JJ頂我patpat,同時又揸我波波,我慢慢進入狀態,個人挨左落佢度任由佢頂我揸我,佢見我開始享受就話我果然係想引人扑野,伸左隻手入去我妹妹度摸我粒豆豆,我細細聲咁呻吟,佢繼續摸...

跟住就俾屋企人個鬧鐘嘈醒左,起左身仲好想要,diy完就同大家分享我個夢,歡迎大家留言同我分享返你個夢^^

引用:
原帖由 smile822 於 2017-4-4 08:35 AM 發表 查看引用來源
大家早晨,尋晚發左個我自己覺得幾曳既夢想同大家分享下,不過淨係記得精彩部份而且冇頭冇尾,不喜勿插~

開始既時候我著住比堅尼喺會所個泳池游緊水,游左一陣停喺池邊抖抖,突然有個人從後攬住我話我 ...
夢入邊條賓週大唔大

好耐都沒發個春夢
後生時發完一定夢遺

引用:
原帖由 洪洪sing 於 2017-4-4 08:50 AM 發表 查看引用來源

夢入邊條賓週大唔大
睇唔到呀,不過記得俾佢頂到好想要

引用:
原帖由 smile822 於 2017-4-4 09:57 AM 發表 查看引用來源

睇唔到呀,不過記得俾佢頂到好想要
咁起身diy嗎:smile_47:

Diy左一次架啦,不過仲好想要...

引用:
原帖由 smile822 於 2017-4-4 10:20 AM 發表 查看引用來源
仲唔急call男友來救火

我條JJ都好大條,同師妹搞一劑吖

引用:
原帖由 smile822 於 2017-4-4 10:20 AM 發表 查看引用來源
要乜
要小定奶

最衰屋企人個鬧鐘:smile_27:

前往最後回覆