小學後的[秘密基地]打野戰 .....

收藏  |  訂閱
24  7.4k

引用:
原帖由 metalgear3 於 2017-3-28 10:41 PM 發表 查看引用來源
本人係男黎架 , 打得唔好唔好見怪呀

呢個經歷實在太難忘.仲記得果時我讀緊書,應該就係18歲果時 , 果時好興玩d討論區自貼識朋友既

無意中又比我識左個女仔 , 仲要住正係我對面樓 , 又會咁岩!心諗唔係掛,

...
樓主,有屎忽屌都唔識,叫條女出嚟,等我插大個吼,再比你入

引用:
原帖由 俾比 於 2017-3-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
中出咁開心
無錯,中出,有食藥唔怕,無限中出 :smile_34::smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 Ricky869 於 2017-3-29 11:16 PM 發表 查看引用來源

樓主,有屎忽屌都唔識,叫條女出嚟,等我插大個吼,再比你入
而家都唔知邊到搵到佢喇,我都想叫佢出黎呀 :smile_30:

樓主可能做咗表演嘉賓!

樓主住邊頭先。。條女可能而家做左人淫奴了。。不過真係好懷念以前網絡初有唔太廣泛既年代。。icq同論壇好易識同食到到人出黎玩。。反而而家普及左僧多粥少 。女既選擇多左。。吊高黎賣。。淨係想約出黎都已經好難。。唉。。懷念

聽落好刺激

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2017-3-30 10:54 AM 發表 查看引用來源
樓主住邊頭先。。條女可能而家做左人淫奴了。。不過真係好懷念以前網絡初有唔太廣泛既年代。。icq同論壇好易識同食到到人出黎玩。。反而而家普及左僧多粥少 。女既選擇多左。。吊高黎賣。。淨係想約出黎都已經好難。 ...
CHING講得岩,以前玩MSN,ICQ已經識到女 , 而家太多APPS,好多都係吊高黎賣.因為好多仔加佢丫麻,咪扮晒魚複蟹咁,完全中晒POINT

引用:
原帖由 Newhorn 於 2017-3-30 01:50 AM 發表 查看引用來源
樓主可能做咗表演嘉賓!
睇真係SHOW :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 俾比 於 2017-3-29 11:00 PM 發表 查看引用來源
中出咁開心
係,唔係個個都可以中出

引用:
原帖由 pc6983 於 2017-3-30 12:46 PM 發表 查看引用來源
聽落好刺激
真實仲激 , 真係好懷念

前往最後回覆