小學後的[秘密基地]打野戰 .....

收藏  |  訂閱
24  7.4k

小學後的[秘密基地]打野戰 .....

本人係男黎架 , 打得唔好唔好見怪呀

呢個經歷實在太難忘.仲記得果時我讀緊書,應該就係18歲果時 , 果時好興玩d討論區自貼識朋友既

無意中又比我識左個女仔 , 仲要住正係我對面樓 , 又會咁岩!心諗唔係掛,

樣都唔差架我覺得 , 至少到今時今日我都仲覺得佢都幾正 ,

眼大大,頭髮長長,臉尖尖.鍾意著短褲短裙.雖然無乜波.呢樣都唔係重點.重點係佢騎功功夫夠晒犀利,

女上男下簡直嘆為觀止 , 果種前後郁既速度同節奏,同佢把叫聲.相信係男人都比佢坐爆架

識耐左之後好快就拍拖,記得有一晚同F小姐同幾個朋友係我小學前面個公園到傾計 , 果陣大約係

12點幾左右啦,呢樣都唔重要啦 , 傾傾下F小姐突然同我講

F:我想咩呀

我:心諗:[係咩想我咩住佢果隻咩呀] - 好呀,你上黎啦,

佢真係跳左上黎我背隻到,之後係我耳仔邊同我講

F:老公,我好想同你做愛

我:吓 ? 係呢到 , 你D朋友係到WO,點做呀

F:我唔理,我而家就好想要

心諗,唔那係呀,咁緊火 !?  無辦法啦,唯有帶佢去我小學成日都放左學去玩既秘密基地啦

其實個地方就係o係我小學後面有合好細好細既草叢堆,但係中間係空地,大約係6-7呎左右

一帶到佢地果到即刻除左我條褲,好快速到拎左我支棒棒出黎又含又奶,

唔洗十秒由小棒變大棒 :smile_30: 深喉,又奶袋袋仲一邊含一邊自摸 , 仲食到雪雪聲,你懂的:smile_40:

嘩,頂,唔知以為自己做左AV男主角咁,佢係我見左咁多女仔之中第二大食

吹左大約5分鍾,唔得喇,太激啦,示意佢上黎,女上男下,我就訓左係地下,佢一野就坐左上黎

佢下面已經濕到不得了喇,一路搖一路聽到D水聲,滋滋聲咁,個畫面太淫蕩喇,天啊.....:smile_27: :smile_27:

我同佢講我想射喇,頂唔緊,太犀利喇你,F小姐同我講唔準射呀,我仲想要呀,唔比射,繼續插我,

吓,呢番說話出自佢把口,簡直不可思意呀 平時佢佢係好乖乖女咁

大約比佢騎左5分鍾左右,又前又後,FEEL到我下面同袋袋都已經濕晒囉

我就話不如等我黎啦,轉狗仔式 , F小姐問我,你有無試過肛交,不如試下入我後面

,我話我未試過架WO,最後都係入唔到,太緊喇,同埋唔夠濕,最後都係要小佢淫穴,我成支棒棒都已經係佢D水

一路拍佢PET PET一路強攻,啪啪左唔知幾多下..好快我已經忍唔住,捉住佢PET好肉緊咁呀一聲...

全部射晒入去 咁夜我諗無人聽到掛:smile_30::smile_30:.......兩個都抖晒大氣咁,拿拿聲著番D衫褲

條底褲仲有d樹葉係到:smile_27: 之後番番去搵番果幾個朋友啦點知一出去,

見到佢地企左係草叢出面喇已經,問我地做緊乜野 ,,,, 幾尷尬呀我 :smile_14::smile_14:, 哈哈哈哈哈 ,:smile_30:

佢一定係做比佢朋友睇

之後重有冇試屌屎忽呀?

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-3-29 09:20 AM 發表 查看引用來源
之後重有冇試屌屎忽呀?
之後有試過呀,但係係另一個,唔夠濕插屎忽其實會啜住入唔到

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2017-3-29 12:43 AM 發表 查看引用來源
佢一定係做比佢朋友睇
哈哈,唔通想黎個多人遊戲

引用:
原帖由 metalgear3 於 2017-3-28 10:41 PM 發表 查看引用來源
本人係男黎架 , 打得唔好唔好見怪呀

呢個經歷實在太難忘.仲記得果時我讀緊書,應該就係18歲果時 , 果時好興玩d討論區自貼識朋友既

無意中又比我識左個女仔 , 仲要住正係我對面樓 , 又會咁岩!心諗唔係掛,

...
一個不錯的經歷,多謝分享。

引用:
原帖由 metalgear3 於 2017-3-29 09:27 AM 發表 查看引用來源

哈哈,唔通想黎個多人遊戲
成班少女一齊凌虐樓主

有時諗番都仲扯扯地

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2017-3-29 01:10 PM 發表 查看引用來源

成班少女一齊凌虐樓主
係就正喇,:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

中出咁開心

前往最後回覆