48 12345
上一頁下一頁
發新話題

深夜時分,總會回憶當年的事....(更新#30)

收藏  |  訂閱
47  6.9k

深夜時分,總會回憶當年的事....(更新#30)

以前做sales 同過一位同事拍拖...
因為唔想比亞姐知道我地既事...而編反更...所以我們之間既野係無人知...
就係因為我們係人前無咩私人交流,亞姐好多時就編我地同更...
初初我地一齊返夜,好開心但又唔敢表露出來...收工扮分開走,其實約係某地方等,開頭都係食下宵夜、睇戲之類...
之後有次佢提議去爆房,話好想成晚一齊...
咁我當然ok~
爆房細節都係果d,先一齊沖涼....
有時我幫佢含j...佢又會玩我linlin 、搓波波,有時忍唔到會口爆我....(但我唔慣吞精)
但通常口爆左之後,佢都要訓一陣先可以再黎多次~
但佢訓醒後,就會餵飽返我....
又玩lin、乃妹妹....總之令我流水流到缺提先插我,插插下又會換姿勢....但佢知我最愛狗仔....
最後一定會用狗仔做尾...
「我真係好鍾意拮起patpat,令佢可以插等更入....又要佢邊插邊打我patpat....好正~」

拍耐左,我地上床之數越密...
但最刺激始終係鋪頭入面做果次....
有一次,只有我兩個收夜,我地係一齊係休息室換衫..
佢見我換衫時...除剩內衣褲...起哂色心~
就拉住我...除bra除底.....不停咁摷...
(雖然當時大門已鎖、又熄哂店面既燈....
外面望入黎係唔覺有人...但始終都好緊張...)
佢越摸越大膽....之後錫頸...再錫落我胸....
一隻手搓我粒lin...一隻手不斷摸我腰...再摸落pat....
佢知我lin好敏感....吮下又咬下....又會時大時細力咁渣我....
但我係鋪頭...邊忍住唔叫出聲....只能大用力抱住佢.....發出有限度既嗯~嗯~聲....
之後,佢仲問我要唔要佢插....
當時...我已經被性慾沖昏理智....
我用行動話佢知...我好需要...
就係背住佢烏底身.....用我流哂淫水既妹妹對住佢....邊扭住patpat邊求佢插我....
佢當然用佢扯到梗哂既jj....一野插入我妹妹....
不斷抽插,仲下下插到好入....
可能環境太刺激,第一次我地同時達到高潮~
佢雖然中出,但精精噴入我陰道果種熱,真係好正....
之後,我地再去左酒店過夜.....
其實係酒店做愛既過程唔會點記得....

但係鋪頭&旅行時既過程都記得清楚.....

Ps:至從呢次之後,我地係鋪頭搞既次數越來越密.....

係鋪頭搞咁刺激?

係office做愛,感覺係好似偷情咁,好怕會有人突然返黎,但又好想去試果種感覺,真係好難忘

引用:
原帖由 愛幻想の人妻 於 2017-4-17 05:57 AM 發表 查看引用來源
因為唔想比亞姐知道我地既事...而編反更...所以我們之間既野係無人知...
就係因為我們係人前無咩私人交流,亞姐好多時就編我地同更...
初初我地一齊返夜,好開心但又唔敢表露出來 ...
good memory

我剩係試過系鋪頭個倉

引用:
原帖由 愛幻想の人妻 於 17/4/2017 05:57 發表 查看引用來源
支持你!!唔比達出黎都真係幾難

引用:
原帖由 愛幻想の人妻 於 2017-4-17 05:57 AM 發表 查看引用來源
好精彩、睇到硬硬地添、支持!

引用:
系咪收左鋪先玩呀?

師姐還有同個男仔一齊嗎?好似感慨緊喎

最緊要你鋪頭無CCTV姐

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆