前列腺快感分享!爽過打飛機好多

收藏  |  訂閱
36  14.3k

前列腺快感分享!爽過打飛機好多

利申先:我鍾意女的。不是gay, 同志的不用找的!

早幾日無聊上Wikipedia search 性高潮,見到有欄叫「前列腺快感」同「前列腺高潮」。講到好爽好正咁!搞到我係google search 下,發覺都有唔少資料,high 過射精高潮,搞到想試下。

頭先沖涼用右手中指查d潤滑慢慢插入去,開頭有少少抗拒感,後尾成隻中指插入,開始係入面郁下,突然搵到一片地方好鬼舒服,大力撳佢,直頭想有射精同噴尿既感覺(但係唔會射),個種感覺同打飛機真係差好遠,平時射完精,即刻一片空白,(如有感覺係度問自己點解要射精,下次要戒j咁),唔知各位師兄有無咁既感覺?我唸就係學術上既不反應期?

但按摩前列腺係唔會有,個感覺真係同Wikipedia 所講,就快射精個種感覺,仲要可以keep住,玩到你覺得攰為止,(因為無射精,你生理上唔會攰,只係你手臂攰)。我成日唸點解女仔有多重性高潮,唔會有不反應期,又話性快感強烈過男仔好多,成日唸如果係女仔性快感係有幾爽?
個天公平既,答案原來係入面,男士就係要按摩前列線!我暫時未去到前列腺高潮(有代研究),因為我只係慢慢按摩個前列腺,keep住有預高潮,射精前既感覺,不過按左一陣個肛門有肌肉會輕微收縮(都有d舒服),
不過我唸如果插入d 同加快速度,應該唔難有高潮,可能就係女仔既高潮感覺!!

大家可以試下,爽過打飛機好多,情侶都可以搵你另一半幫你😄

想像緊個動作,扭住隻手都幾唔舒服:smile_41:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-8 02:26 AM 發表 查看引用來源
想像緊個動作,扭住隻手都幾唔舒服:smile_41:
唔係!右手從雙腿前面中間入,條j個度,隻手唔係放後,

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:39 發表 查看引用來源

唔係!右手從雙腿前面中間入,條j個度,隻手唔係放後,
會唔會坐到手都“秘”?
咁咪得隻手指郁得?
定要企係度?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-4-8 02:47 AM 發表 查看引用來源

會唔會坐到手都“秘”?
咁咪得隻手指郁得?
定要企係度?
我係企係度,曲膝,唔知其他人點搞

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:55 發表 查看引用來源

我係企係度,曲膝,唔知其他人點搞
即係踎?聽落唔多舒服?

http://wiki.malegspot.com/index.php?title=Getting_Started
再睇下Contraction exercises,用D工具好似會舒服D?

利申:我未試過:smile_30:

引用:
原帖由 一拍即合 於 2017-4-8 02:20 AM 發表 查看引用來源
利申先:我鍾意女的。不是gay, 同志的不用找的!

早幾日無聊上Wikipedia search 性高潮,見到有欄叫「前列腺快感」同「前列腺高潮」。講到好爽好正咁!搞到我係google search 下,發覺都有唔少資料,high 過射精高 ...
師兄,有D骨妹識得做前列腺按摩,但好多都係掛羊頭,如果你有揼開骨,可以問下D骨妹

會唔會撩咗D屎出嚟?

引用:
原帖由 Gcmms 於 2017-4-8 03:34 發表 查看引用來源
會唔會撩咗D屎出嚟?
雖然直腸唔係儲屎既地方,不過冇清潔到我估有機會有屎(跡)。

決定唔試,好似有D曲缐攪基

前往最後回覆