上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.1k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:22 AM 發表 查看引用來源

Sam師兄你睇錯了,doubling 師姐話pm我呀!唔係我pm人呀~~
我一向老眼昏花。XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:38 AM 發表 查看引用來源

SAM師兄平時我都好幫你,今次都真係幫唔落.
你拿拿聲負荊請罪添啊好.
唔得,負荊而家唔興,你求其都拎住碌野去SM阿DD師妹先啦,唔係,係PM啊,AM可能黎唔切添喇.
搵到碌野未?唔使急,最緊要快....................HA ...
Dragon師兄你今日點解「我心更興奮」咁既? 有咩好事發生左呢?跑步既時間又好左定係街又比女撩先?
哦⋯你近日應該成日拎住碌野四圍走呢?小心喎⋯拎住武器出街會比警察𢭃㗎

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:23 AM 發表 查看引用來源

邊個?邊個?快講~~
好耐嘅事嚟啊!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 11:37 AM 發表 查看引用來源

上次你問我年歲,我話pm講你知,你話你唔睇pm啊!
乜你咁㗎~~既然doubling 師姐都無印象,你仲講?女人就係口是心非㗎啦,即係宜家可以pm佢囉!乜你係都要人講到出口㗎!

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 11:37 AM 發表 查看引用來源

上次你問我年歲,我話pm講你知,你話你唔睇pm啊!
係喎,師兄我怪錯左你.
咁DD師妹我幫妳唔落喇就算我平時都已經無咩點幫妳.......

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:45 AM 發表 查看引用來源

乜你咁㗎~~既然doubling 師姐都無印象,你仲講?女人就係口是心非㗎啦,即係宜家可以pm佢囉!乜你係都要人講到出口㗎!
哈哈⋯男人既年齡又唔係秘密
係度講咪得囉

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:49 AM 發表 查看引用來源

係喎,師兄我怪錯左你.
咁DD師妹我幫妳唔落喇就算我平時都已經無咩點幫妳.......
哈哈⋯Sam哥誇張咋⋯男人既年齡又唔係秘密
Dragon師兄⋯唔通我問你幾大你又話pm講?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-4-25 10:05 AM 發表 查看引用來源

就係男人吊吊下咁,冇乜美感…

咁女人有點睇呢?
男人跑步巿著褲架,任劍揮咩?
我一直都講緊跑步架咋師兄

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:25 AM 發表 查看引用來源

50分情人?
唔係,係其他師姐啊!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:44 AM 發表 查看引用來源

Dragon師兄你今日點解「我心更興奮」咁既? 有咩好事發生左呢?跑步既時間又好左定係街又比女撩先?
哦⋯你近日應該成日拎住碌野四圍走呢?小心喎⋯拎住武器出街會比警察𢭃㗎
首先.......
比女撩其實只要唔係年初四咁既樣,我估係街跑其實大部份女仔都會望.(主要係佢地怕被我撞親所以望住避:smile_30::smile_30
第2,時間有無好左,我為左保持飢渴感,我無計啊,到我忍唔住時再去試,希望到時可以好似射出去.....既速度咁快.
第4,警察本身已有碌私家既,雖則大家size差唔多,但應該不致於會豆我果碌.(咩啊,女警都有架,係.....我係講緊女警:smile_34::smile_34
.
.
.
.
.
好似漏左D野,係,係第3,興奮可能因為展覽到,就有客人黎,夠挑戰性,我最鐘意挑戰嘛.
好似有講男人有野挑,佢既hormone就會激增嘛,HAHA......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆