上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#13 --- ≪50分的情人≫ p.31,67,95,126(完)

收藏  |  訂閱
3.0k  34.1k

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 11:11 AM 發表 查看引用來源

我咁耐都只是收過一個師姐Pm😣😣😣
邊個?邊個?快講~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:23 AM 發表 查看引用來源

邊個?邊個?快講~~
50分情人?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:20 AM 發表 查看引用來源

我都唔知亦唔記得我講過喎⋯
我學你咋dragon師兄⋯我只歡迎同性既pm密密傾⋯師兄們呢就搵其他師姐啦
似乎你對SM情有獨鍾喎⋯哈哈
HAHA,咁係因為我收左山啦嘛.
除非好特殊情況,如果唔係,我都只會同師兄傾遮,呃,俾妳知我取向添.............:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:20 AM 發表 查看引用來源

我學你咋dragon師兄⋯我只歡迎同性既pm密密傾⋯師兄們呢就搵其他師姐啦
嗱~~嗱~~嗱~~~,Sam 師兄,你睇到啦!doubling 師姐都印象佢有講過拒絕收pm喎!仲唔pm師姐,傾吓計~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:15 AM 發表 查看引用來源

唔睇PM?呢個講法點成立先?首先要知道有PM,先可以唔睇PM,咁睇到有PM,就知有人PM,但又睇到PM喎.
咁DD師妹其實係唔係想SM先?又或係而家AM呢個時段收message,唔想PM時段收喳.
嘩......好亂呀,SAM師兄可唔可以係AM時 ...
笑C我了!

引用:
原帖由 doubling 於 2017-4-25 11:17 AM 發表 查看引用來源

係咩? 哈哈
上次你問我年歲,我話pm講你知,你話你唔睇pm啊!

引用:

SAM師兄平時我都好幫你,今次都真係幫唔落.
你拿拿聲負荊請罪添啊好.
唔得,負荊而家唔興,你求其都拎住碌野去SM阿DD師妹先啦,唔係,係PM啊,AM可能黎唔切添喇.
搵到碌野未?唔使急,最緊要快....................HAHA:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-4-25 11:30 AM 發表 查看引用來源

HAHA,咁係因為我收左山啦嘛.
除非好特殊情況,如果唔係,我都只會同師兄傾遮,呃,俾妳知我取向添.............:smile_o05::smile_o05:
睇PM又關收山事?哈哈
咩情況係好特殊呢?睇黎呢個情況都絕無僅有
小心師姐扮師兄同你傾喎
你既取向咁明顯⋯哈哈

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-4-25 11:31 AM 發表 查看引用來源

嗱~~嗱~~嗱~~~,Sam 師兄,你睇到啦!doubling 師姐都印象佢有講過拒絕收pm喎!仲唔pm師姐,傾吓計~~
Give師姐,不如就等sam哥pm你先啦

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-4-25 11:37 AM 發表 查看引用來源

上次你問我年歲,我話pm講你知,你話你唔睇pm啊!
Hahahaha....你講左我都無咩印象

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆