上一頁下一頁
發新話題

人妻婚後生活*真分享*(p.1,3,9,19,21,25,31,34,42) 相p.34,38,42

收藏  |  訂閱
684  106.5k

支持下先

真羨慕你老公

多謝你地牙^_^

頭先講到我用口服侍老公寶貝
我含多一陣, 又lum下寶貝, 錫下佢, 捉住寶貝個頭仔我條利上面打圈圈^_^
老公忍吾住除左我條底底同衫
然後抱起我坐系佢上面
寶貝好硬好粗>< 我頭先又已經濕到透底底
所以老公一抱起我就將寶貝插入黎黎...
佢即刻話 你好濕好緊牙
跟著我一路坐系老公上面un下un下
我雙手就摸下練下個胸
老公望住我話好咸濕好正
我feel到下面好濕 d水聲都聽到
有時咁服侍老公 見到佢用咁嘅眼神望住我 搞到我都覺得自己好淫咁...

跟著老公坐系到抱起我, 將我訓系床, 佢壓住系我上面, 將我對腳放系佢膊頭, 再放寶貝入黎
我: 呀~好入丫
老公好大力 系甘插寶貝入黎 佢好大力好快
我忍吾住愈叫愈大聲 老公系我耳邊講 細聲d
我用手姐住個口 老公見到我甘辛苦 佢就再大力d><
跟著老公再抱起我示意我企起身 我好乖好識做 企系塊全身鏡前面 老公就從後面入繼續插我
佢就小小用力咁拍我patpat 跟著話: 你patpat真系好正好摟diu
我系塊鏡望到自己個樣好淫 老公一邊插我一邊系鏡望住我 我: 嗯~ 老公 大力d呀~~插死我呀~~ 呀~~ 我一路講老公就再大力d 一下一下大大力插入黎... 我下面好濕丫 d水聲都支支聲
跟著老公捉住我隻手再望住我個樣 系我耳邊講: 我想射丫 得吾得丫
我好嗲嫁嘰嘰 我:吾制~~
老公見到我未 就抽起寶貝然後錫我胸 佢好肉緊一邊錫一邊練我 因為我皮膚偏白 佢扎個胸紅紅地><

老公回一回氣氣之後 佢抱我上床 跟著我跪系床邊背住佢 老公企系到 我挺起patpat好似狗仔咁
佢再捉住我對手繼續插我
老公回完氣之後再大力左
我: 呀~~ 吾得丫~ 太~大~力~啦~~~呀~
跟著佢一邊後面插我 一邊踢我背脊 好敏感嫁嘛 我: 嗯~~呀~~~
跟著老公就話: 吾得啦~~~射啦~~
佢就抽起寶貝出黎 射曬系我patpat到 嘰嘰

講多樣野比你地知丫.... 其實我從來都冇試過比人內射嫁... 而我地又結婚冇耐未想有小朋友住... 所以我都好想知比人內射感覺系點嫁 嘰嘰

大家有興趣有問題 可以系下面問我同傾下嫁^3^
你地鐘意嘅話我就繼續分享 我地平時會玩d咩 嘰嘰

引用:
原帖由 newuser0517 於 2016-12-19 03:20 PM 發表 查看引用來源
支持,期待更新!
謝謝你^ - ^

你老公系你第一個男人?:smile_13:

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-19 03:41 PM 發表 查看引用來源
妳寫乜都鍾意,正人妻喎
可以傾下計睇下文,撩下,正
我驚你地鐘意d 18,22><

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-12-19 03:41 PM 發表 查看引用來源

高165, 115磅相當標準啦,重要腳長身短,樣子中上,最重要係皮膚白滑,綜合呢幾點已經有89.99分,叔叔已經幻想緊啦~
*肯定又爆PM鳥~:smile_44:
你講完我去睇下 點知咁..><
您的信箱已滿,在閱讀短消息前必須刪除一些不用的信息。

引用:
原帖由 安全兔-_- 於 2016-12-19 03:35 PM 發表 查看引用來源

梗係鍾意啦。。圖文並茂更加好XD
真係受歡迎嘅你地有興趣嘅.. 我可以研究下點post^_^

引用:
原帖由 無政府118 於 2016-12-19 03:52 PM 發表 查看引用來源
支持人妻繼續:smile_38:
加快速度好嗎?
等你
岩岩沖完涼 就姐刻繼續打啦><

引用:
原帖由 asl 於 2016-12-19 04:20 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-19 03:13 PM 發表 查看引用來源

我真系第一次... 真系真人真事琴晚嘅事, 你地鐘吾鐘意咁仔細牙^^

鍾意!最好再仔細D詳盡D ...
我要反工嫁 咁岩今日放假;p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆