上一頁下一頁
發新話題

人妻婚後生活*真分享*(p.1,3,9,19,21,25,31,34,42) 相p.34,38,42

收藏  |  訂閱
684  106.8k

好啦..其實真系小小插曲

今日我做野時, 跟一個新客
我估佢25-29歲, 18xcm, 身形高大, 大陸人黎講幾靚仔 因為佢未出聲時,我以為佢系hk
仲要著裇衫><其實我覺得著裇衫嘅男仔好有型

佢一入黎就望住我, 然後傾左一陣
佢突然問我: 你是大學生嗎
我: 下 前幾年就是 哈哈
佢: 我以為你在這實習
果下我好開心嘰嘰, 然後再傾左一陣
佢又突然同我: 我以為香港的女孩都長得不漂亮耶,你長得這美
因為佢真系好突然咁講..又吾知點解我地傾傾下野咁講, 我覺得佢好得意好搞笑, 不過聽到佢咁讚我又好開心
跟著我地愈傾,身體就愈貼得埋
但系我無行開d><反而我幾享受
個男仔都好高大 企系我後面都幾貼 然後睇住我部手機(因為我地傾緊手機入面嘅資料) 佢個頭貼住我頭 我165cm背住佢企都好似feel到佢個身形好似可以成個抱住我咁
我好緊張><吾系好敢郁...我驚一郁我patpat就會掂到佢寶貝...然後傾左陣
我行左另一邊整d野, 個男仔要開視頻同另一個男仔傾野(應該好似iPhone facetime?)
但系 我聽到佢開視頻講嘅第一句: 這有個漂亮女孩
佢以為細細聲聲講,點知被我聽到,好好笑
講完一句我就眼尾'稍'到佢影我丫
我知道佢影我之後, 我仲突然打側身比佢影到..我全身由頭到腳..成個shape比佢影, 然後我再踎一踎低扮曬拎野..再慢慢起身, 哈哈跟著我就行反佢身邊, 佢先姐刻影反其他野 仲以為我吾知
之後又系傾傾下野 佢好似留意到我介指?? 突然間問我 結婚了嗎 我話 對喔^-^ 跟著佢好大反應:下 這麼早就結婚了
我就好sweet笑笑口咁望住佢講:對喔

個小插曲好好笑笑個男仔好得意
不過我又好興奮咁身貼身>< 嘰嘰

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-22 01:00 AM 發表 查看引用來源

我估佢25-29歲, 18xcm, 身形高大, 大陸人黎講幾靚仔 因為佢未出聲時,我以為佢系hk
仲要著裇衫>< 嘰嘰
先支持左再慢慢睇:)

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-22 01:00 AM 發表 查看引用來源

仲要著裇衫>< 嘰嘰
曳呀你

引用:

仲要著裇衫>< 嘰嘰
做sales?

好很正bo

引用:

仲要著裇衫>< 嘰嘰
有冇濕濕地,熱熱地先?ha

引用:

仲要著裇衫>< 嘰嘰
其實淫妻已經有想同第二個男人曳下呢,只係妳自己抑壓住,嘿嘿,如果有個男人係妳後面貼住妳頂住妳係妳耳仔邊講,話妳好靚好想插妳,妳一定成身軟哂好想去搞,只係呢個人未出現,嘰嘰

引用:
原帖由 freecharge 於 2016-12-22 12:11 AM 發表 查看引用來源

例如可能暴露呀, 醫生, 老師, 隔離鄰舍果D囉
隔離鄰舍真系有唸過><有時我搭𨋢嘅時候見到某幾個男仔 吾知點解會有d緊張 會幻想佢會跟著我出𨋢 佢用手掩我口 然後從後揸我胸 跟著強吻我 系甘錫我頸 我會忍吾到呻吟 佢聽到我叫一定會想食左我><

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-12-22 12:11 AM 發表 查看引用來源

其實3P既時候,少數果邊會幾忙下,哈
我想好忙

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-22 10:18 AM 發表 查看引用來源

隔離鄰舍真系有唸過>
哈哈,好有AV情節feel ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆