上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
266  89.2k

禾又入一入先

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-3-14 08:55 PM 發表 查看引用來源
多謝大家既留言
妹妹好耐冇更新...
好似做咩都提吾起勁咁:smile_24:心情同雨天一樣
最近天氣忽冷忽熱,記得著多件呀,吾好冷親。

見大家對妹妹媽有d興趣
就同大家分享妹妹細個既經歷
細個個陣,妹妹同爸媽訓 ...
我都好想後入妹妹

是呀, 天氣又冷又熱, 又濕又雨粉,
但看到妹妹的新帖, 即刻精神曬!
我又分享下~
應該好多人細個時, 都見過父母親熱的
尤其是出身基層的, 以前一家人一張床
父母的動作劇烈少少, 都會弄醒得兩三歲的我

現在看着年邁的父母時, 有時都會想起他們年輕時的激情

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-3-14 08:55 PM 發表 查看引用來源
多謝大家既留言
妹妹好耐冇更新...

見大家對妹妹媽有d興趣
妹妹係白虎呀!?

好想要你張原圖呀

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-3-14 11:04 PM 發表 查看引用來源
是呀, 天氣又冷又熱, 又濕又雨粉,
但看到妹妹的新帖, 即刻精神曬!
我又分享下~
應該好多人細個時, 都見過父母親熱的
尤其是出身基層的, 以前一家人一張床
父母的動作劇烈少少, 都會弄醒得兩三歲的我

現在看 ...
多謝你既分享,不過妹妹細個又未試過比佢地嘈醒,可能佢地真係好小心

要多D更新呀

引用:
多謝大家既留言
妹妹好耐冇更新...

見大家對妹妹媽有d興趣
當然鍾意後入啦!

從小訓練淫底

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-3-15 06:51 PM 發表 查看引用來源

多謝你既分享,不過妹妹細個又未試過比佢地嘈醒,可能佢地真係好小心
是呀,可能你爸媽較小心,或者你睡得很冧不易醒

我又想回應你之前的「飲品」經歷,那實在很奇怪又有趣又淫,感覺好壞
如果我遇到這樣的情況, 可能只會硬到不能尿尿
你的哥哥真的很壞~~~:smile_13: 特登射歪

我自己的飲品故事,與性無關,只係唔小心飲番自己的小便:smile_27:
所以都明白那種味道,
對我來說有些難頂呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆