上一頁下一頁
發新話題

人妻婚後生活*真分享*(p.1,3,9,19,21,25,31,34,42) 相p.34,38,42

收藏  |  訂閱
684  106.7k

師姐寫得好好,我老婆都會好似你咁服侍老公咁服侍我,所以睇落特別有同感。佢又係趁我訓左,慢慢拉低我條底底幫我含,果刻真係舒服到想死,而家諗返都硬硬地。期待你繼續分享,大大力支持你!

引用:
原帖由 leisiu 於 2016-12-21 01:36 PM 發表 查看引用來源

有冇點樣包裝自己做"性"誕禮物送比老公?
嘰嘰睇中左件see though淺粉紅色lace吊帶前面deepV後面大露背嘅睡裙仔(長度大概patpat對上) 襯埋條see though粉紅色lace底底

引用:
原帖由 uncleblue 於 2016-12-21 12:07 PM 發表 查看引用來源

就係問妳床上做哥D節呀~:smile_o01:
驚老公累><

引用:
原帖由 Rexwong12 於 2016-12-21 12:10 PM 發表 查看引用來源
淫妻幾時upload d呻吟聲j下先啫?
吾準咁心急^-^嘰嘰

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-21 01:59 PM 發表 查看引用來源

好,成日都等緊妳分享,最正有場分享,嘿嘿,等緊既時候我就推下妳先,嘰嘰
咁乖^3^嘰嘰

引用:
原帖由 Leo6969 於 2016-12-21 02:37 PM 發表 查看引用來源
人妻唔定性hehe
我認嫁好彩老公鐘意哈哈

引用:
原帖由 newuser0517 於 2016-12-21 02:39 PM 發表 查看引用來源

嗨,老婆仔,甘拍拖後,係唔係依個同學食妳隻豬呢?
系丫!! 好叻丫>< 我俾左好多野佢嫁...

引用:
原帖由 stanley0918 於 2016-12-21 02:53 PM 發表 查看引用來源
師姐寫得好好,我老婆都會好似你咁服侍老公咁服侍我,所以睇落特別有同感。佢又係趁我訓左,慢慢拉低我條底底幫我含,果刻真係舒服到想死,而家諗返都硬硬地。期待你繼續分享,大大力支持你!
原來男人都鐘意嘅^3^咁就好啦嘰嘰
你仲鐘意同老婆做d咩丫 話我知丫等我同老公試下丫^-^

尋晚有無捉住老公黎啜?

引用:
原帖由 Sweetandwarm 於 2016-12-21 03:43 PM 發表 查看引用來源

嘰嘰睇中左件see though淺粉紅色lace吊帶前面deepV後面大露背嘅睡裙仔(長度大概patpat對上) 襯埋條see though粉紅色lace底底
雪白肌膚襯粉紅色lace吊帶,再露出半個pat pat同修長既靚腳.........妳殺死我吧~!!!!:'):'):')

呀......不過條底底可以考慮買深色,咁先有對比,諗起都想摸下~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆