上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
266  89.1k

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-2-8 08:04 PM 發表 查看引用來源
上次提到妹妹同哥哥申請野戰
因為妹妹用雙眼望住哥哥扯起左既撚就已經覺得慾火滿瀉
感覺條龍仔呼喚緊妹妹,要妹妹幫佢奶哂d淫液,然後插入口係咁含
所以,同哥哥行到附近商場,間商場有office係到,之後入左樓梯, ...
想同你試囉!

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-2-8 08:04 PM 發表 查看引用來源
感覺條龍仔呼喚緊妹妹,要妹妹幫佢奶哂d淫液,然後插入口係咁含
所以,同哥哥行到附近商場,間商場有office係到,之後入左樓梯, ...
正呀,我最鐘意野戰!
我最激個次係同個SP一早去旺角某間有兩層的連鎖K房唱K。
當日係平日,所以上午無咩客無咩職員,而且仲要有兩層,所以門口都無咩人經過,我地就拉晒房入面啲窗簾,令間房有咁黑得咁黑,再點好歌點好野飲,就叫左SP出去洗手間除衫,順便睇下多唔多人,SP返到房就只有著住一條吊帶牛仔短裙,入面咩都無,我地見門口無人就開始玩波,之後我企係門口位要佢跪低食我條腸仔,食到咁上下就忍唔住就地正法左佢,係最後完事佢未著返衫仲有職員入黎,好彩佢都仲有條吊帶裙遮遮,可惜佢有男友後就無再玩了。

引用:
想呀,妹妹係咪要同哥哥試下野戰呀?

引用:
原帖由 Japan_sevenboy 於 2017-2-9 11:38 AM 發表 查看引用來源

正呀,我最鐘意野戰!
當日係平日,所以上午無咩客無咩職員,而且仲要有兩層,所以門口都無咩人經過,我地就拉晒房入面啲窗簾,令間房有咁黑得咁黑 ...
妹妹曾經去過有d k房係有私人廁所,係入面玩咩都冇人知

引用:
原帖由 Japan_sevenboy 於 2017-2-9 11:38 AM 發表 查看引用來源

正呀,我最鐘意野戰!
當日係平日,所以上午無咩客無咩職員,而且仲要有兩層,所以門口都無咩人經過,我地就拉晒房入面啲窗簾,令間房有咁黑得咁黑 ...

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-2-9 01:53 PM 發表 查看引用來源

Exact7ly
入面搞,出面有人執緊枱
好刺激

引用:
原帖由 中午原始的駱駝 於 2017-2-9 01:52 PM 發表 查看引用來源

我都去過,不過有次唔知點解啲職員好勤力成日入黎,仲要係我同sp入左去之後 敲門叫我地唔好兩個人入去,可能個日間房得我地兩個。

引用:

正呀,我最鐘意野戰!
我覺得師兄你呢篇分享比起樓主果篇仲吸引

引用:
樓主妳係咪想同我地網友當中既有緣人野戰先?

引用:
同妳試既話緊係想架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆