上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.2k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 23:55 發表 查看引用來源
棟工廈靜到有D驚, 我無去到後樓梯:smile_19:
就係靜先有野睇..你錯失左一個好大既機會

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 09:08 發表 查看引用來源
仲諗住吹下陳大文⋯啊,係催下陳大文出文. Pardon my poor Chinese. 讀番書中文係爭少少,咩呀,新界區既英中仲唔係番書妹?
估唔到繁忙人夫陳大文咁乖出左野,好sweet既野戰!扎左炮幾個月真係乜都值,事後陳 ...
原來Coco媽係番書妹!其實...我都係Mix呀!
So my daughters are quarter mix too. Er, by the way, 我係Hong Kong mix Kowloon呀,哈哈哈哈...

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 01:21 發表 查看引用來源
我都開門,用左大約十分之一秒行去我大肚婆個邊,諗住扶佢落車。
行到過去,佢已經企左係度,門已關...咁快咁心急?:smile_o13:...呢個時候...貼身裙雖然係遮住我老婆既C-cup乳同肉地臀,不過呢一刻係遠方街燈背光影 ...
女人發姣..男人想忍都唔住..就射左..:smile_30:
我就係咁.

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 09:10 發表 查看引用來源

就係靜先有野睇..你錯失左一個好大既機會
遇著個咸濕仔仲有機自己做主腳添!

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 09:17 發表 查看引用來源

女人發姣..男人想忍都唔住..就射左..:smile_30:
我就係咁.
女人高潮個下其實都真係幾難忍...

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-3-20 01:29 發表 查看引用來源
好精彩啊!大肚婆真係冇機會玩啊,好好珍惜呢段日子
係呀,不過依家...往事只能回味lu。

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 09:20 AM 發表 查看引用來源

去到尾期又要忍啦?而家心情係咪既緊張又興奮?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-20 09:20 發表 查看引用來源
呵呵.睇來你都好回味..

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-20 09:28 發表 查看引用來源
去到尾期又要忍啦?而家心情係咪既緊張又興奮?
去到尾期..如果老婆唔怕唔舒服..期實都可以做下..
不過多數都因為老婆唔舒服..無得做...
COCO..你大肚果陣有無做啊?

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-20 09:33 AM 發表 查看引用來源

去到尾期..如果老婆唔怕唔舒服..期實都可以做下..
不過多數都因為老婆唔舒服..無得做...
COCO..你大肚果陣有無做啊?
你又挑起我傷心事
我都未有呢個福份做媽媽⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆