上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.2k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 04:55 PM 發表 查看引用來源

咁算LA..我想識表面斯斯文文...內裡要方方琴琴:smile_30:
我都知我無人要架啦:smile_38:
你繼續努力搵啦下:smile_43:

BTW 我今晚要去工廈搵朋友 唔知工廈有無人會係後樓梯啪啪啪呢:smile_47:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

我都知我無人要架啦:smile_38:
你繼續努力搵啦下:smile_43:

BTW 我今晚要去工廈搵朋友 唔知工廈有無人會係後樓梯啪啪啪呢:smile_47:
你請我食LEMON先之嗎..所以先唔找你...:smile_14:痴漢後樓梯傳

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 05:01 PM 發表 查看引用來源

你請我食LEMON先之嗎..所以先唔找你...:smile_14:痴漢後樓梯傳
食完一次就唔搵人啦:')我明架啦:')
唔知呢 我今晚去後樓梯探索下:smile_47:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 05:04 PM 發表 查看引用來源

食完一次就唔搵人啦:')我明架啦:')
唔知呢 我今晚去後樓梯探索下
LEMON太酸...:smile_13:
去邊間..我跟尾:smile_22:..一手推你去後樓梯:smile_47:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 05:06 PM 發表 查看引用來源

LEMON太酸...:smile_13:
去邊間..我跟尾:smile_22:..一手推你去後樓梯:smile_47:
檸檬唔酸就唔係檸檬啦:smile_15:
推我落樓梯定推我去後樓梯:smile_24:
你人在澳門喎 點跟姐~:smile_24:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 05:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:未必在澳門...可能係香港, 大6....痴漢無處不在:smile_34:
推你去後樓梯,然後一手暗住你口:smile_55:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 05:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_45:未必在澳門...可能係香港, 大6....痴漢無處不在:smile_34:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 05:13 PM 發表 查看引用來源

你間接承認你係痴漢呀?:smile_o04:痴線佬就有你份:smile_o01:
跟住呢:smile_o06:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 05:16 PM 發表 查看引用來源

你間接承認你係痴漢呀?:smile_o04:痴線佬就有你份:smile_o01:
跟住呢:smile_o06:
一早話阻我變態:smile_04:另一隻手....向你心口...下面開始....面貼你耳仔.....:smile_o01:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 05:18 PM 發表 查看引用來源
一早話阻我變態:smile_04:另一隻手....向你心口...下面開始....面貼你耳仔.....:smile_o01:
你小心比人block你account:smile_03:
等等! 點解你有第3隻手?
向你心口...下面開始 心口同下面有段距離架喎 定係你隻手有咁長?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆