上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.0k

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:09 AM 發表 查看引用來源

唉 怕左你, 我比你地睇啦:smile_13:
不過唔可以笑我架喎:smile_13:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25491239&extra=page%3D46
正..有性有愛:smile_40:
...............唔似我個D:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 11:15 AM 發表 查看引用來源

正..有性有愛:smile_40:
...............唔似我個D:smile_30:
第一次出文嘛:smile_13:
你個D呢 快D分享:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:18 AM 發表 查看引用來源

第一次出文嘛:smile_13:
你個D呢 快D分享:smile_38::smile_38:
我好耐無出...................................文LA
最多應該係08-12年....
09前有性有愛.....:smile_40:
09後.......有聖母愛:smile_13:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 11:21 AM 發表 查看引用來源

我好耐無出...................................文LA
最多應該係08-12年....
09前有性有愛.....:smile_40:
09後.......有聖母愛:smile_13:
可唔可以你搵返比我:smile_38:
唔緊要啦 17年有我 ..... 地愛

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:09 發表 查看引用來源
唉 怕左你, 我比你地睇啦:smile_13:
不過唔可以笑我架喎:smile_13:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=25491239&extra=page%3D46
睇完好感慨..完完全全少女心...
睇完一D性興奮都無..只有淡淡唔開心.:')

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:11 發表 查看引用來源
佢琴日有講過 前日都有講過:smile_38:
:smile_19:..一日咁多貼..真係睇唔曬..成日都走漏眼.

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-17 11:22 AM 發表 查看引用來源

可唔可以你搵返比我:smile_38:
唔緊要啦 17年有我 ..... 地愛
咁耐仲找到咩:smile_41:我目標17年....我要睇到你噴水................................POST

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-17 11:24 AM 發表 查看引用來源

睇完好感慨..完完全全少女心...
睇完一D性興奮都無..只有淡淡唔開心.:')
好多既第一次都係佢比我 .. 好刻骨銘心:smile_13:
唔好唔開心 多謝你睇晒我個故事:smile_40:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-17 11:25 AM 發表 查看引用來源

:smile_19:..一日咁多貼..真係睇唔曬..成日都走漏眼.
你慢慢睇 得唔得姐
無人叫你咁快:smile_46:Sor 睇得咁快:smile_03:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 11:26 AM 發表 查看引用來源

咁耐仲找到咩:smile_41:我目標17年....我要睇到你噴水................................POST
可以, 你有心搵就得啦:smile_46:
問題係你搵唔搵:smile_55:
17年 我都希望搵返個人起碼令我滴到水先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆