上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  117.1k

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-16 17:46 發表 查看引用來源

車震或野戰..都係一個唔錯既體驗
師兄有冇試過邊度覺得正? PM介紹下:smile_04:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-16 11:46 PM 發表 查看引用來源

文字都引到你 你是但搵篇文打轉機先算啦
Goodnight 而家入廁所玩水洗白白:smile_04:
...
妖....找阻成晚都找唔到你個 篇:smile_45:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-17 02:25 AM 發表 查看引用來源

小弟弟呢個人夫post都有20k view, 真係發春夢都估唔到.:smile_o06:
我覺得至少有一半係入來睇青春滴水豬同賢淑Coco媽同我地呢班麻甩佬吹...水既.
最衰後入blackka媽(後來加入的blackka媽)湊3個太繁忙, ...
算慢LA...以前有班腳...1,2日吹爆1個POST..CRAZY...
不過呢到咁耐...真心GE一定要有女先旺場:smile_43:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-17 02:40 發表 查看引用來源

師兄有冇試過邊度覺得正? PM介紹下:smile_04:
我澳門既..如果你來澳門..帶你去見識下:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-17 02:16 發表 查看引用來源
你地兩個一個噴水一個春夢, 聽朝張床濕鬼晒, 祝聽日happy friday收工你地約到埋一齊去買床鋪啦:smile_46:
我都係咁覺得..:smile_43:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-17 09:16 發表 查看引用來源
算慢LA...以前有班腳...1,2日吹爆1個POST..CRAZY...
不過呢到咁耐...真心GE一定要有女先旺場:smile_43:
無錯....成班佬..吹唔起..._

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-17 09:25 AM 發表 查看引用來源

無錯....成班佬..吹唔起..._
成班佬..吹唔起,個畫面,嗯嗯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-17 09:28 發表 查看引用來源
呵呵..係女人先識吹.
男人..奶就得...:smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-3-17 09:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_27::smile_27:玩69.............:smile_30:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-17 09:36 AM 發表 查看引用來源

呵呵..係女人先識吹.
男人..奶就得...:smile_30:
咁有啲男人都鍾意吹既,我地唔可以歧視
要睇美女與野獸架,如果仔女架學校派回條,唔好簽呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆